Lynk & Co 01 lease

Lynk & Co 01 is de ideale elektrische plug-in hybride, perfect voor het milieu. Met een indrukwekkende elektrische actieradius tot 75 kilometer (WLTP) biedt deze auto de perfecte balans tussen elektrisch rijden en de zekerheid van een benzinemotor. Kortom: met Lynk & Co 01 lease heb je het beste van beide werelden.

Staat jouw auto hier niet tussen? Dan gaan we voor jou op zoek! Vind mijn droomauto

Kies uit 3 rijmodi bij Lynk & Co 01 lease

Met een vermogen van 261 pk ga je van 0 naar 100 kilometer per uur in slechts 8 seconden. Geniet van de soepele acceleratie en de stille elektromotor terwijl je volledig elektrisch rijdt. Als je wat extra vermogen nodig hebt, springt de benzinemotor bij. Kies uit drie rijmodi die passen bij je rijstijl en de omstandigheden: ‘Hybrid’ voor een laag gemiddeld brandstofverbruik, ‘Pure’ voor puur elektrisch rijden tenzij je snel optrekt of harder dan 120 km/u gaat, en ‘Power’ voor een dynamische en responsieve rijervaring. Een volledige lading duurt 2,5 tot 4,5 uur, afhankelijk van het laadstation dat je gebruikt. Deze Lynk & Co auto is ook uitgerust met regeneratief remmen, wat betekent dat de batterij wordt opgeladen wanneer je remt of bergafwaarts gaat, waardoor de efficiëntie wordt verhoogd.

Robin Slaghuis
Accountmanager
Meer weten over Lynk & Co 01?

Wil je meer weten over de Lynk & Co 01? We helpen je graag met deskundig en persoonlijk advies. Kom langs in onze showroom te Hengelo en bekijk de 01 van dichtbij. Wil je de leaseauto proberen? Met een proefrit kun je de Hybride zelf ervaren.

Contact opnemen

Bomvol met de nieuwste features

Het interieur van de Lynk & Co 01 is voorzien van geavanceerde technologie. Het 12,7-inch middendisplay bevat alles wat je maar kunt bedenken. Bovendien is er een draadloze telefoonoplader voor moderne smartphones. Voor oudere toestellen is er uiteraard ook een USB-oplader beschikbaar. Naast geavanceerde technologie biedt de Lynk & Co 01 ook handige functies zoals parkeerhulp, een 360°-camera, een zonnedak en nog veel meer. Ervaar al deze functies tijdens een proefrit of laat je informeren door onze deskundige leaseadviseurs. Klaar om de toekomst van rijden te ervaren? Vraag vandaag nog een offerte aan voor de Lynk & Co 01 Lease bij Autolease Twente en maak de overstap naar efficiënt milieuvriendelijk rijden!

Luc Kevelham
Accountmanager Lease
Geïnteresseerd in Lynk & Co 01 lease?

Past Lease bij jou? Is Lynk & Co 01 de beste optie? In een persoonlijk gesprek bespreek ik graag alle mogelijke leaseopties met jou. Op basis van je wensen en behoefte kunnen we de beste leasevorm én leaseauto kiezen. Zo heb je bij Autolease Twente altijd de beste leaseoptie!

Contact opnemen

Over Autolease Twente

Autolease Twente is een merkonafhankelijke leasemaatschappij. Zo heb je de keuze uit veel betrouwbare automerken en kunnen we flexibel een passende leaseoptie op maat aanbieden. Je bent als klant van Autolease Twente dus niet gebonden aan een specifiek automerk of leasevorm, hierdoor kunnen we altijd eerlijk advies geven. In een persoonlijk gesprek brengen we graag je wensen en behoeften in kaart om zo tot de beste leaseoptie te komen. Met vestigingen in Almelo, Hengelo en Enschede zijn we altijd in de buurt. Zo kun je tijdens de leaseperiode ook gebruik maken van onze service dichtbij huis. Wist je bijvoorbeeld dat we een haal- en brengservice hebben? Perfect bij reparatie of onderhoud. Meer weten waarom je voor Autolease Twente moet kiezen? Of in dit geval voor Lynk & Co 01 lease bij Autolease Twente? Onze leaseadviseurs vertellen je graag meer, of lees wat onze klanten zeggen en bekijk de Google recensies.

Contact opnemen

Een vrijblijvende offerte op maat voor Lynk & Co 01 lease of een gratis adviesgesprek inplannen over de mogelijkheden van Lynk & Co 01 lease? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Direct bellen naar 074 20 20 111 of mailen naar info@autoleasetwente.nl is natuurlijk ook mogelijk. Onze leaseadviseurs staan voor je klaar.

Naam(Vereist)

Bekijk ook eens deze leasemerken:

Loading …