Lynk & Co 01 lease

Lynk & Co 01 is de ideale elektrische plug-in hybride, perfect voor het milieu. Met een indrukwekkende elektrische actieradius tot 75 kilometer (WLTP) biedt deze auto de perfecte balans tussen elektrisch rijden en de zekerheid van een benzinemotor. Kortom: met Lynk & Co 01 lease heb je het beste van beide werelden.

Kies uit 3 rijmodi

Met een vermogen van 261 pk ga je van 0 naar 100 kilometer per uur in slechts 8 seconden. Geniet van de soepele acceleratie en de stille elektromotor terwijl je volledig elektrisch rijdt. Als je wat extra vermogen nodig hebt, springt de benzinemotor bij. Kies uit drie rijmodi die passen bij je rijstijl en de omstandigheden: ‘Hybrid’ voor een laag gemiddeld brandstofverbruik, ‘Pure’ voor puur elektrisch rijden tenzij je snel optrekt of harder dan 120 km/u gaat, en ‘Power’ voor een dynamische en responsieve rijervaring. Een volledige lading duurt 2,5 tot 4,5 uur, afhankelijk van het laadstation dat je gebruikt. Deze auto is ook uitgerust met regeneratief remmen, wat betekent dat de batterij wordt opgeladen wanneer je remt of bergafwaarts gaat, waardoor de efficiëntie wordt verhoogd.

Robin Slaghuis
Accountmanager
Meer weten over Lynk & Co 01?

Wil je meer weten over de Lynk & Co 01? We helpen je graag met deskundig en persoonlijk advies. Kom langs in onze showroom te Hengelo en bekijk de 01 van dichtbij. Wil je de leaseauto proberen? Met een proefrit kun je de Hybride zelf ervaren.

Bomvol met de nieuwste features

Het interieur van de Lynk & Co 01 is voorzien van geavanceerde technologie. Het 12,7-inch middendisplay bevat alles wat je maar kunt bedenken. Bovendien is er een draadloze telefoonoplader voor moderne smartphones. Voor oudere toestellen is er uiteraard ook een USB-oplader beschikbaar. Naast geavanceerde technologie biedt de Lynk & Co 01 ook handige functies zoals parkeerhulp, een 360°-camera, een zonnedak en nog veel meer. Ervaar al deze functies tijdens een proefrit of laat je informeren door onze deskundige leaseadviseurs. Klaar om de toekomst van rijden te ervaren? Vraag vandaag nog een offerte aan voor de Lynk & Co 01 Lease bij Autolease Twente en maak de overstap naar efficiënt milieuvriendelijk rijden!

Ronald van der Spek
Hoofd Lease
Geïnteresseerd in Lynk & Co 01?

Past Lease bij jou? Is Lynk & Co 01 de beste optie? In een persoonlijk gesprek bespreek ik graag alle mogelijke leaseopties met jou. Op basis van je wensen en behoefte kunnen we de beste leasevorm én leaseauto kiezen. Zo heb je bij Autolease Twente altijd de beste leaseoptie!

Contact opnemen

Bekijk ook eens deze leasemerken:

Loading …