Genesis GV60 lease

Genesis, oorspronkelijk bekend als een model van Hyundai, heeft zich in 2015 gevestigd als een submerk voor premium voertuigen. Hoewel Genesis in Europa nog relatief nieuw is, heeft het merk al verschillende modellen op de markt gebracht. Nu introduceren we de eerste volledig elektrische crossover van Genesis, de GV60. Geïnteresseerd in Genesis GV60 lease? Lees op deze pagina meer over deze unieke leaseauto.

Staat jouw auto hier niet tussen? Dan gaan we voor jou op zoek! Vind mijn droomauto

Unieke elektrische leaseauto

De Genesis GV60 valt op door zijn unieke ontwerp en eigen designtaal. Aan de voorkant is de grille laag geplaatst, wat aangeeft dat we te maken hebben met een elektrisch model. Dit ontwerp zorgt voor voldoende koeling van het accupakket dat zich in de bodem van de auto bevindt. De GV60 heeft een opvallende C-stijl en kenmerkt zich door de in tweeën gesplitste verlichting aan zowel de voor- als achterzijde. Het interieur van de GV60 beschikt over een indrukwekkend doorlopend scherm. Een opvallend detail is de glazen bol, die dienstdoet als versnellingspook. Zelfs de deurgrepen zijn op een unieke manier vormgegeven. Bovendien zijn digitale buitenspiegels bij de portieren geïntegreerd. De GV60 maakt gebruik van het E-GMP-platform, wat betekent dat het technisch verwant is aan de IONIQ 5 en de EV6. Dit platform biedt ondersteuning voor een supersnel 800V-laadnetwerk, waardoor je snel weer de weg op kunt na het opladen.

Robin Slaghuis
Accountmanager
Meer weten over Genesis GV60?

Wil je meer weten over de Genesis GV60? We helpen je graag met deskundig en persoonlijk advies. Kom langs in onze showroom te Hengelo en bekijk de GV60 van dichtbij. Wil je de leaseauto proberen? Met een proefrit kun je de Genesis GV60 zelf ervaren.

Contact opnemen

Premium EV leaseauto

Bij Autolease Twente zijn we verheugd om de Genesis GV60 in ons aanbod op te nemen. Als je op zoek bent naar de toekomst van elektrische mobiliteit, met een mix van luxe, innovatie en prestaties, dan is de Genesis GV60 zakelijke lease een uitstekende keuze. Ervaar de opwinding van elektrisch rijden met Genesis en neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over de mogelijkheden voor Genesis GV60 lease die aan jouw behoeften voldoen. Wij zijn jouw partner in premium autoleasing en staan klaar om je te helpen de toekomst tegemoet te rijden.

Luc Kevelham
Accountmanager Lease
Geïnteresseerd in Genesis GV60?

Past Lease bij jou? Is Genesis GV60 de beste optie? In een persoonlijk gesprek bespreek ik graag alle mogelijke leaseopties met jou. Op basis van je wensen en behoefte kunnen we de beste leasevorm én leaseauto kiezen. Zo heb je bij Autolease Twente altijd de beste leaseoptie!

Contact opnemen

Over Autolease Twente

Autolease Twente is een merkonafhankelijke leasemaatschappij. Zo heb je de keuze uit veel betrouwbare automerken en kunnen we flexibel een passende leaseoptie op maat aanbieden. Je bent als klant van Autolease Twente dus niet gebonden aan een specifiek automerk of leasevorm, hierdoor kunnen we altijd eerlijk advies geven. In een persoonlijk gesprek brengen we graag je wensen en behoeften in kaart om zo tot de beste leaseoptie te komen. Met vestigingen in Almelo, Hengelo en Enschede zijn we altijd in de buurt. Zo kun je tijdens de leaseperiode ook gebruik maken van onze service dichtbij huis. Wist je bijvoorbeeld dat we een haal- en brengservice hebben? Perfect bij reparatie of onderhoud. Meer weten waarom je voor Autolease Twente moet kiezen? Of in dit geval voor Genesis GV60 lease bij Autolease Twente? Onze leaseadviseurs vertellen je graag meer, of lees wat onze klanten zeggen en bekijk de Google recensies.

Contact opnemen

Een vrijblijvende offerte op maat voor Genesis GV60 lease of een gratis adviesgesprek inplannen over de mogelijkheden van Genesis GV60 lease? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Direct bellen naar 074 20 20 111 of mailen naar info@autoleasetwente.nl is natuurlijk ook mogelijk. Onze leaseadviseurs staan voor je klaar.

Naam(Vereist)

Bekijk onze andere Genesis modellen:

Loading …

Bekijk onze andere automerken voor lease:

Loading …