Genesis G80 lease

Ontdek de Genesis G80, een toonbeeld van atletische prestaties en progressief design. Deze auto combineert naadloos vooruitstrevende technologie met toegankelijke, menselijke kenmerken en heeft een silhouet dat zonder twijfel een klassieker wordt. Uniek in Nederland! Benieuwd? Op deze pagina vertellen we je graag meer over Genesis G80 lease.

Staat jouw auto hier niet tussen? Dan gaan we voor jou op zoek! Vind mijn droomauto

Premium automerk

De Genesis G80 begon zijn leven in de showrooms van Hyundai, voor het merk Genesis werd geboren en op eigen benen ging staan als premium automerk. Deze sedan was oorspronkelijk bekend als de Hyundai Genesis voordat hij de naam G80 kreeg. Nu, na enkele jaren als de G80 te zijn geïdentificeerd, staat deze auto aan de vooravond van een geheel nieuwe generatie. Het front van de nieuwe G80 wordt gekenmerkt door een grote, schildvormige grille in combinatie met koplampen die uit twee lagen bestaan. Deze gelaagde koplampen lopen optisch door over de flanken naar de achterlichten. Wat deze nieuwe generatie onderscheidt van de uitgaande G80, is de bijna liftback-achtige lijn, terwijl de vorige G80 een meer traditionele vorm had. In de Verenigde Staten en Zuid-Korea zal de Genesis G80 de concurrentie aangaan met auto’s als de BMW 5-serie, Audi A6 en Mercedes-Benz E-Klasse.

Robin Slaghuis
Accountmanager
Meer weten over Genesis G80?

Wil je meer weten over de Genesis G80? We helpen je graag met deskundig en persoonlijk advies. Kom langs in onze showroom te Hengelo en bekijk de G80 van dichtbij. Wil je de leaseauto proberen? Met een proefrit kun je de Genesis G80 zelf ervaren.

Contact opnemen

Een unieke leaseauto

De afmetingen van de G80 zijn bijna 5 meter in lengte, 1,93 meter in breedte en 1,47 meter in hoogte, met een onveranderde wielbasis van 3,01 meter. Ondanks zijn grotere formaat dan zijn voorganger, is de nieuwe G80 dankzij het gebruik van aluminium in de carrosserie 110 kilogram lichter. Het interieur van de G80 is verfijnd tot in het kleinste detail, met gebruik van leer en houtwerk. Het is vrijwel identiek aan dat van de eerder genoemde GV80, met een indrukwekkend 14,5-inch digitaal scherm boven op het dashboard en een 12,3-inch digitaal instrumentenpaneel achter het stuurwiel. Genesis biedt de G80 met stoelen die zijn uitgerust met zeven ‘luchtzakken’ die zich aanpassen aan de geselecteerde rijmodus. Bij Autolease Twente zijn we verheugd om de Genesis in ons premium leaseaanbod op te nemen.

Luc Kevelham
Accountmanager Lease
Geïnteresseerd in Genesis G80?

Past Lease bij jou? Is Genesis G80 de beste optie? In een persoonlijk gesprek bespreek ik graag alle mogelijke leaseopties met jou. Op basis van je wensen en behoefte kunnen we de beste leasevorm én leaseauto kiezen. Zo heb je bij Autolease Twente altijd de beste leaseoptie!

Contact opnemen

Over Autolease Twente

Autolease Twente is een merkonafhankelijke leasemaatschappij. Zo heb je de keuze uit veel betrouwbare automerken en kunnen we flexibel een passende leaseoptie op maat aanbieden. Je bent als klant van Autolease Twente dus niet gebonden aan een specifiek automerk of leasevorm, hierdoor kunnen we altijd eerlijk advies geven. In een persoonlijk gesprek brengen we graag je wensen en behoeften in kaart om zo tot de beste leaseoptie te komen. Met vestigingen in Almelo, Hengelo en Enschede zijn we altijd in de buurt. Zo kun je tijdens de leaseperiode ook gebruik maken van onze service dichtbij huis. Wist je bijvoorbeeld dat we een haal- en brengservice hebben? Perfect bij reparatie of onderhoud. Meer weten waarom je voor Autolease Twente moet kiezen? Of in dit geval voor Genesis G80 lease bij Autolease Twente? Onze leaseadviseurs vertellen je graag meer, of lees wat onze klanten zeggen en bekijk de Google recensies.

Contact opnemen

Een vrijblijvende offerte op maat voor Genesis G80 lease of een gratis adviesgesprek inplannen over de mogelijkheden van Genesis G80 lease? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Direct bellen naar 074 20 20 111 of mailen naar info@autoleasetwente.nl is natuurlijk ook mogelijk. Onze leaseadviseurs staan voor je klaar.

Naam(Vereist)

Bekijk onze andere Genesis modellen:

Loading …

Bekijk onze andere automerken voor lease:

Loading …