Ford Focus lease

De Ford Focus combineert rijcomfort, prachtig design en een betaalbare leaseprijs in één voertuig. Laat je verrassen door het ruime interieur en de veelzijdigheid van deze compacte auto. Op deze pagina vertellen we graag waarom Ford Focus lease de perfecte keuze voor jou kan zijn.

Verbazingwekkend ruim

Hoewel de Ford Focus compact oogt van buiten, zul je verrast zijn door de ruimte binnenin. Deze hatchback biedt plaats aan al jouw passagiers en heeft nog steeds voldoende ruimte voor bagage. Met een indrukwekkend laadvolume van 316 kubieke centimeter kun je gemakkelijk weekendtassen, boodschappen en zelfs een kinderwagen meenemen. De Ford Focus is ontworpen met oog voor detail en is standaard uitgerust met tal van luxe extra’s die je in een nieuwe auto mag verwachten. Geniet van handige voorzieningen die jouw rijervaring verbeteren. Maar het beste van alles is dat je de mogelijkheid hebt om jouw Focus nog verder te personaliseren. Kies uit een reeks beschikbare opties om de auto aan te passen aan jouw wensen. Houd er rekening mee dat het toevoegen van opties invloed kan hebben op de leaseprijs, maar we zorgen ervoor dat alles direct inzichtelijk is.

Robin Slaghuis
Accountmanager
Meer weten over Ford Focus?

Wil je meer weten over de Ford Focus? We helpen je graag met deskundig en persoonlijk advies. Kom langs in onze showroom te Hengelo en bekijk de Focus van dichtbij. Wil je de leaseauto proberen? Met een proefrit kun je de Ford Focus zelf ervaren.

Betaalbare leaseauto

Bij Autolease Twente begrijpen we dat betaalbaarheid een belangrijke factor is bij het leasen van een auto. Daarom bieden wij aantrekkelijke Ford Focus lease deals die jouw budget niet belasten. Of je nu op zoek bent naar een zakelijke lease of een particuliere lease, wij hebben de juiste oplossing voor jou. Waarom zou je genoegen nemen met minder? De Ford Focus biedt rijplezier, elegantie en praktische bruikbaarheid, allemaal tegen een aantrekkelijke prijs. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe eenvoudig het is om de Ford Focus te leasen. Ons team staat klaar om je te helpen bij elke stap van het proces, van het kiezen van de juiste specificaties tot het regelen van de leaseovereenkomst. Wacht niet langer, rij binnenkort in jouw eigen Ford (Focus).

Luc Kevelham
Accountmanager Lease
Geïnteresseerd in Ford Focus?

Past Lease bij jou? Is Ford Focus de beste optie? In een persoonlijk gesprek bespreek ik graag alle mogelijke leaseopties met jou. Op basis van je wensen en behoefte kunnen we de beste leasevorm én leaseauto kiezen. Zo heb je bij Autolease Twente altijd de beste leaseoptie!

Contact opnemen

Bekijk onze andere Ford modellen:

Loading …

Bekijk onze andere automerken voor lease:

Loading …