BMW X5 lease

Als je op zoek bent naar een SUV die zowel op technologisch gebied als op het gebied van prestaties vernieuwd is, dan is de BMW X5 jouw ideale keuze. Lees op deze pagina waarom BMW X5 lease een goede keuze voor jou kan zijn.

Nieuwste technologieën

Na vier jaar krijgt elk BMW-model een update en de BMW X5 is geen uitzondering. Deze SUV heeft een facelift ondergaan en is voorzien van technologische aanpassingen. Hoewel de buitenkant subtiel is veranderd, zijn er opvallende verbeteringen aan de aandrijflijn en het rijbereik van de plug-in hybride X5. Aan de buitenkant zijn de koplampen nu smaller en fungeren ze als richtingaanwijzers. De achterlichten en luchtinlaten in de zijpanelen zijn ook geüpgraded. Het instapmodel is uitgerust met het xLine-designpakket. Interessant om te weten is dat alle zescilinderuitvoeringen van de X5 nu standaard een verlicht radiatorrooster hebben, iets wat voorheen alleen beschikbaar was voor de BMW X6 als optie. Voor wie een sportieve uitstraling wil, is er het optionele M Sport-pakket met extra zwarte accenten en een achthoekige zwarte onderbumper.

Robin Slaghuis
Accountmanager
Meer weten over BMW X5?

Wil je meer weten over de BMW X5? We helpen je graag met deskundig en persoonlijk advies. Kom langs in onze showroom te Hengelo en bekijk de X5 van dichtbij. Wil je de leaseauto proberen? Met een proefrit kun je de BMW X5 zelf ervaren.

Luxe en comfortabel

In het interieur vind je het nieuwe BMW Curved Display en het BMW Operating System 8 met twee digitale schermen, nu standaard in alle X5-modellen. Met dit systeem kun je via spraakcommando’s diverse functies van de auto bedienen, zoals muziek, temperatuurregeling en navigatie. De BMW X5 is uitgerust met een nieuwe achttrapsautomaat met een elektromotor die zorgt voor een extra boost van 9 kW en 200 Nm aan trekkracht. Dit resulteert in verbeterde prestaties en een lager brandstofverbruik. Alle X5-varianten hebben vierwielaandrijving dankzij BMW’s xDrive-systeem. Het meest opvallende verschil vinden we bij de plug-in hybride variant van de BMW X5, die nu de naam xDrive50e draagt. Deze uitvoering behoudt zijn zescilinder benzinemotor, maar dankzij de toevoeging van een elektromotor met 96 pk, heeft de BMW X5 nu een totaal vermogen van 490 pk. Indrukwekkend, toch? Een BMW X5 leasen betekent ongeëvenaard rijplezier.

Luc Kevelham
Accountmanager Lease
Geïnteresseerd in BMW X5?

Past Lease bij jou? Is BMW X5 de beste optie? In een persoonlijk gesprek bespreek ik graag alle mogelijke leaseopties met jou. Op basis van je wensen en behoefte kunnen we de beste leasevorm én leaseauto kiezen. Zo heb je bij Autolease Twente altijd de beste leaseoptie!

Contact opnemen

Bekijk onze andere BMW modellen:

Loading …

Bekijk onze andere automerken voor lease:

Loading …