BMW iX lease

Als toonaangevende leaseaanbieder in Hengelo (Overijssel) zijn we verheugd om je kennis te laten maken met BMW iX lease. Lees verder om te ontdekken waarom de BMW iX niet alleen elektrisch is, maar ook synoniem staat voor luxe, innovatie en hoogwaardigheid.

Staat jouw auto hier niet tussen? Dan gaan we voor jou op zoek! Vind mijn droomauto

De toekomst van elektrisch rijden

De BMW iX vertegenwoordigt de toekomst van elektrisch rijden en verlegt de grenzen van wat mogelijk is. Dit elektrische vlaggenschip is doordrenkt met de nieuwste technologie en kan tot wel 600 kilometer rijden op een volle accu. Met een interieur dat ruimte en comfort belichaamt, omgeven door hoogwaardige materialen, biedt de BMW iX een sfeer van luxe die je normaal gesproken in een woonkamer zou verwachten. De BMW iX is gebaseerd op een compleet nieuw platform, speciaal ontwikkeld door BMW voor elektrische voertuigen. Dit platform staat garant voor de nieuwste innovaties op het gebied van connectiviteit en elektrificatie. Met een indrukwekkende actieradius van maximaal 600 kilometer, maakt de BMW iX elektrisch rijden niet alleen milieuvriendelijk, maar ook praktisch en efficiënt. Wil je de BMW iX leasen en de toekomst van mobiliteit ervaren? Ontdek ons aanbod.

Robin Slaghuis
Accountmanager
Meer weten over BMW iX?

Wil je meer weten over de BMW iX? We helpen je graag met deskundig en persoonlijk advies. Kom langs in onze showroom te Hengelo en bekijk de iX van dichtbij. Wil je de leaseauto proberen? Met een proefrit kun je de BMW iX zelf ervaren.

Contact opnemen

Unieke elektrische auto

De BMW iX is een uniek model in het BMW-portfolio en is praktisch in gebruik, ergens tussen een SUV en een MPV. Het valt qua afmetingen tussen de X3 en X5 in. Als je overweegt om zakelijk elektrisch te rijden, biedt de BMW iX aantrekkelijke voordelen, waaronder een lage bijtelling. Voor persoonlijk advies en leaseopties kun je contact opnemen met onze Lease Adviseurs. Het leasen van een elektrische BMW iX biedt niet alleen milieuvriendelijke voordelen, maar ook financiële voordelen. Met Lease spreid je de kosten en behoud je maandelijkse ruimte voor andere bedrijfsinvesteringen. Bij Autolease Twente staan we klaar om je te helpen de toekomst van elektrische mobiliteit te omarmen. Ontdek onze BMW iX leaseopties en neem contact op met onze Leaseadviseurs voor persoonlijk advies. Laat ons je begeleiden naar een groenere, efficiëntere en luxueuzere manier van rijden met de BMW (iX). Samen creëren we een duurzamere toekomst.

Luc Kevelham
Accountmanager Lease
Geïnteresseerd in BMW iX?

Past Lease bij jou? Is BMW iX de beste optie? In een persoonlijk gesprek bespreek ik graag alle mogelijke leaseopties met jou. Op basis van je wensen en behoefte kunnen we de beste leasevorm én leaseauto kiezen. Zo heb je bij Autolease Twente altijd de beste leaseoptie!

Contact opnemen

Over Autolease Twente

Autolease Twente is een merkonafhankelijke leasemaatschappij. Zo heb je de keuze uit veel betrouwbare automerken en kunnen we flexibel een passende leaseoptie op maat aanbieden. Je bent als klant van Autolease Twente dus niet gebonden aan een specifiek automerk of leasevorm, hierdoor kunnen we altijd eerlijk advies geven. In een persoonlijk gesprek brengen we graag je wensen en behoeften in kaart om zo tot de beste leaseoptie te komen. Met vestigingen in Almelo, Hengelo en Enschede zijn we altijd in de buurt. Zo kun je tijdens de leaseperiode ook gebruik maken van onze service dichtbij huis. Wist je bijvoorbeeld dat we een haal- en brengservice hebben? Perfect bij reparatie of onderhoud. Meer weten waarom je voor Autolease Twente moet kiezen? Of in dit geval voor BMW iX lease bij Autolease Twente? Onze leaseadviseurs vertellen je graag meer, of lees wat onze klanten zeggen en bekijk de Google recensies.

Contact opnemen

Een vrijblijvende offerte op maat voor BMW iX lease of een gratis adviesgesprek inplannen over de mogelijkheden van BMW iX lease? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Direct bellen naar 074 20 20 111 of mailen naar info@autoleasetwente.nl is natuurlijk ook mogelijk. Onze leaseadviseurs staan voor je klaar.

Naam(Vereist)

Bekijk onze andere BMW modellen:

Loading …

Bekijk onze andere automerken voor lease:

Loading …