BMW 3-serie lease

Ben je op zoek naar een unieke rijervaring met een iconische geschiedenis? De BMW 3 Serie is beschikbaar bij Autolease Twente. Bekijk ons aanbod voor BMW 3-serie lease eenvoudig online of neem direct contact met ons op.

Stijlvol en duurzaam

Het baanbrekende design van de BMW 3 Serie is een lust voor het oog en trekt overal de aandacht. Het maakt niet uit vanuit welke hoek je hem bekijkt; deze BMW is geen auto die zomaar onopgemerkt voorbijgaat. Dit is een auto waar anderen voor stoppen en bewonderen. Of je nu kiest voor de Sedan of de Touring, de BMW 3 Serie biedt meer dan ooit tevoren. Het innovatieve Curved Display maakt indruk bij elke rit, en de keuze uit krachtige motoren, inclusief een Plug-in Hybride aandrijflijn, biedt een ongeëvenaarde rijervaring. Wat nog indrukwekkender is, is dat deze auto is vervaardigd met 100% duurzame energie, wat ons engagement voor een groenere toekomst benadrukt.

Robin Slaghuis
Accountmanager
Meer weten over BMW 3-serie?

Wil je meer weten over de BMW 3-serie? We helpen je graag met deskundig en persoonlijk advies. Kom langs in onze showroom te Hengelo en bekijk de 3-Serie van dichtbij. Wil je de leaseauto proberen? Met een proefrit kun je de BMW 3-serie zelf ervaren.

Gemaakt voor liefhebbers

De BMW 3 Serie staat bekend om zijn uitzonderlijke rijdynamiek. Het is een auto die gemaakt is voor liefhebbers van autorijden. De precisie en responsiviteit van het onderstel, de krachtige motoren en de perfecte gewichtsverdeling dragen allemaal bij aan een ongeëvenaarde rijervaring. Het innovatieve Curved Display in de BMW 3 Serie is meer dan alleen een infotainmentscherm. Het biedt een naadloze en overzichtelijke weergave van belangrijke informatie, navigatie, entertainment en voertuigfuncties. De kromming van het scherm verbetert niet alleen de esthetiek van het interieur, maar maakt het ook gemakkelijker om informatie snel af te lezen zonder afgeleid te raken van de weg. Het is een voorbeeld van hoe BMW technologie en design combineert voor een geavanceerde rijervaring. Kies voor de BMW 3 Serie bij Autolease Twente en ervaar de perfectie van Duits vakmanschap en innovatie. Dit is niet zomaar een auto; dit is een BMW.

Luc Kevelham
Accountmanager Lease
Geïnteresseerd in BMW 3-serie ?

Past Lease bij jou? Is BMW 3-serie de beste optie? In een persoonlijk gesprek bespreek ik graag alle mogelijke leaseopties met jou. Op basis van je wensen en behoefte kunnen we de beste leasevorm én leaseauto kiezen. Zo heb je bij Autolease Twente altijd de beste leaseoptie!

Contact opnemen

Bekijk onze andere BMW modellen:

Loading …

Bekijk onze andere automerken voor lease:

Loading …