Audi Q4 E-tron lease

Stap in de toekomst van mobiliteit met de 100% elektrische Audi Q4 e-tron. Niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor jouw portemonnee. Zoals je van Audi gewend bent, combineert de Q4 e-tron stijlvol design met moderne technologie. Ontdek hier meer over de specificaties van dit model of lees meer over de voordelen van Audi Q4 E-tron lease bij Autolease Twente.

Indrukwekkende elektrische SUV

De Audi Q4 e-tron is een elegante en eigentijdse elektrische SUV die zeker de aandacht zal trekken met zijn sportieve uitstraling. De kenmerkende grille, fraaie velgen en schitterende koplampen maken van de Q4 een indrukwekkende verschijning. Maar deze SUV biedt niet alleen uiterlijke pracht. Het interieur is voorzien van gebruiksvriendelijke features zoals touchknoppen op het stuur, waarmee je het volume regelt, kunt bellen en andere functies bedient. Bovendien is de Q4 e-tron uitgerust met geavanceerde assistentie- en veiligheidssystemen, waaronder cruise control en lane assist.

Robin Slaghuis
Accountmanager
Meer weten over Audi Q4 E-tron?

Wil je meer weten over de Audi Q4 E-tron? We helpen je graag met deskundig en persoonlijk advies. Kom langs in onze showroom te Hengelo en bekijk de Audi Q4 E-tron van dichtbij. Wil je de leaseauto proberen? Met een proefrit kun je de sportieve prestaties van de Audi Q4 E-tron zelf ervaren.

Comfort en krachtig

De Audi Q4 e-tron is verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen: het instapmodel, de Advanced edition en de S edition. Het instapmodel van de Q4 e-tron biedt al standaard 19-inch velgen, LED koplampen, stoelverwarming en een automatisch bedienbare achterklep. De Advanced edition voegt daar extra functies aan toe, zoals navigatie met 3D weergaven. Voor wie van sportiviteit houdt, is er de S edition, met 20-inch velgen, het herkenbare en sportieve S-line interieur, en extra features zoals parkeerhulp. Met de Q4 e-tron zijn lange ritten geen probleem. De werkelijke actieradius van de verschillende modellen begint bij 285 kilometer en kan oplopen tot 405 kilometer, zodat je zorgeloos en snel op weg kunt. Kies voor de toekomst van mobiliteit en ervaar de Q4 e-tron van Audi bij Autolease Twente.

Ronald van der Spek
Hoofd Lease
Geïnteresseerd in Audi Audi Q4 E-tron lease?

Past Lease bij jou? Is Audi Q4 E-tron de beste optie? In een persoonlijk gesprek bespreek ik graag alle mogelijke leaseopties met jou. Op basis van je wensen en behoefte kunnen we de beste leasevorm én leaseauto kiezen. Zo heb je bij Autolease Twente altijd de beste leaseoptie!

Contact opnemen

Bekijk onze andere Audi modellen:

Loading …

Bekijk onze andere automerken voor lease:

Loading …