Audi E-tron lease

Bij Autolease Twente begrijpen we dat de toekomst van autorijden elektrisch is. Daarom bieden we Audi E-tron lease aan, een volledig elektrische SUV die de grenzen van innovatie en stijl verlegt. Met zijn vooruitstrevend ontwerp, geavanceerde vierwielaandrijving en krachtige elektromotor met een indrukwekkende actieradius, is de Audi E-tron klaar om jouw (zakelijke) rijervaring te transformeren.

Indrukwekkende actieradius en krachtige prestaties

De Audi E-tron biedt je de vrijheid om verder te gaan dan ooit tevoren. We hebben twee versies beschikbaar: de 50 quattro en de 55 quattro. Het topmodel is uitgerust met een 95 kWh accupakket en levert een verbluffende actieradius. Je kunt tot wel 400 kilometer (WLTP) puur elektrisch rijden zonder te laden. Bovendien is het opladen snel en handig, dankzij de compatibiliteit van de E-tron met de nieuwe generatie 150 kW snelladers bij Fastned. Hierdoor duurt opladen meestal niet langer dan een half uur! Deze SUV wordt aangedreven door twee elektromotoren met een ongekend vermogen van 408 pk en een koppel van 660 Nm. Ondanks zijn formaat is de E-tron een ware sprinter: hij kan in minder dan zes seconden van 0 naar 100 km/u accelereren en heeft een topsnelheid van 200 km/u.

Robin Slaghuis
Accountmanager
Meer weten over Audi E-tron?

Wil je meer weten over de Audi E-tron? We helpen je graag met deskundig en persoonlijk advies. Kom langs in onze showroom te Hengelo en bekijk de E-tron van dichtbij. Wil je de leaseauto proberen? Met een proefrit kun je de sportieve prestaties van de Audi E-tron zelf ervaren.

Voordelen van Audi E-tron lease

De Audi E-tron is voorzien van geavanceerde technologische functies, waaronder virtuele zijspiegels, Audi Virtual Cockpit, en een intuïtief infotainmentsysteem. Personen die houden van de nieuwste technologische snufjes worden aangetrokken tot dit model van Audi. De E-tron is een premium elektrische SUV met hoogwaardige afwerking en comfortabele voorzieningen. Mensen die waarde hechten aan luxe en comfort in hun auto zullen de E-tron waarderen. Daarnaast is de E-tron een aantrekkelijke keuze vanwege zijn emissievrije elektrische aandrijving. Daarbij kiezen veel zakelijke rijders voor de Audi E-tron vanwege de fiscale voordelen bij elektrische auto’s. Dit omvat lagere bijtellingstarieven en de mogelijkheid om gebruik te maken van milieuvriendelijke stimuleringsmaatregelen.

Ronald van der Spek
Hoofd Lease
Geïnteresseerd in Audi E-tron lease?

Past Lease bij jou? Is Audi A7 Sportback de beste optie? In een persoonlijk gesprek bespreek ik graag alle mogelijke leaseopties met jou. Op basis van je wensen en behoefte kunnen we de beste leasevorm én leaseauto kiezen. Zo heb je bij Autolease Twente altijd de beste leaseoptie!

Contact opnemen

Bekijk onze andere Audi modellen:

Loading …

Bekijk onze andere automerken voor lease:

Loading …