online schade melden

Schade melden

Op deze pagina vind je alle informatie over schade aan jouw leaseauto. Schade melden kan eenvoudig via de knop “Direct schade melden” op deze pagina.

Je hebt een leaseauto van Autolease Twente en je hebt schade aan jouw auto. Meld jouw schade binnen 24 uur online voorzien van foto’s en een ingevuld schadeformulier. 

Praktische info nodig? Lees onze 8 tips bij schade na een aanrijding.

Direct schade melden

Meld snel en eenvoudig jouw schade online via onderstaande button. Na ontvangst van jouw schademelding zullen wij deze verwerken en zal onze schadespecialist contact met je opnemen voor verdere afhandeling van de schade.

Direct schade melden
Sander te Wierik
Wagenparkbeheer & Aftersales
Direct hulp nodig?

Heb je buiten kantooruren direct hulp nodig?

Bel dan met  +31 (0)74 – 20 20 111.

Kies via het menu voor optie 1 zodat je direct wordt doorverbonden met Autolease Twente Assistance.

Contact opnemen

Aanrijding

Als je een aanrijding hebt gehad, vul dan altijd met de betrokken partij het schadeformulier in. Deze vind je in het dashboardkastje in jouw auto. Gebruik voor een snelle afhandeling ons digitale schadeformulier. Vul hem zo volledig mogelijk in en stuur hem naar  wagenparkbeheer@autoleasetwente.nl

Ruitschade

Neem voor ruitschade contact met ons op zodat je bij onze ruitschadespecialisten terecht kunt en direct goed geholpen wordt.

Neem in het geval van ruitschade contact op via +31 (0)74 – 20 20 111 of stuur een mail naar  wagenparkbeheer@autoleasetwente.nl.

Inbraak of diefstal

Inbraakschade of diefstal dient altijd direct bij de politie via politie.nl of 0900-8844 gemeld te worden.

Verkeerde brandstof

Als er verkeerde brandstof is getankt, start dan de motor niet en rijdt niet verder! Neem contact met ons op via +31 (0)74 – 20 20 111.

Inname

Bij inname van de leaseauto worden eventuele schades gefotografeerd en gerapporteerd volgens Audatex norm.