Hyundai Ioniq 6

Hyundai Ioniq 6 bij Autolease Twente

1 van de meest gestroomlijnde auto’s van de wereld vanaf nu verkrijgbaar bij Autolease Twente: de Hyundai IONIQ 6. Met uitzonderlijke elektrische prestaties kun je zeer voordelig en duurzaam rijden. Door de hoge actieradius niet alleen geschikt voor woon-werk verkeer maar ook voor (langere) autoritten met het gezin. Niet voor niets uitgeroepen tot veiligste grote familieauto van 2022. Vraag vandaag nog een gratis vrijblijvende offerte aan en ervaar de Hyundai IONIQ 6 zelf.

Uitzonderlijke elektrische prestaties

Met de Hyundai IONIQ 6 kun je genieten van uitzonderlijke elektrische prestaties. De IONIQ 6 heeft een groot volledig elektrisch rijbereik en kan met de revolutionaire 800 volt-snellaadtechnologie zeer snel opladen. Zo ben je minder tijd kwijt aan de laadpaal en kun je meer tijd op de weg doorbrengen.

614 kilometer actieradius

Dankzij het aerodynamische design heeft de IONIQ 6 een indrukwekkend lage luchtweerstandscoëfficiënt van 0,21. Daardoor bedraagt de actieradius van de IONIQ 6 tot 614 kilometer (WLTP).

Snel opladen in 15 minuten

De revolutionaire 800 volt-snellaadtechnologie zorgt ervoor dat de IONIQ 6 ultrasnel kan opladen. Slechts 15 minuten laden zorgt voor een extra actieradius tot 351 km.

Van 0 naar 100 in slechts 5,1 seconde

Bereid je voor op geweldige prestaties. De IONIQ 6 (versie met vierwielaandrijving en long-range 77,4 kWh-batterij) accelereert van 0 tot 100 km/u in slechts 5,1 seconden.

Duurzame auto van gerecycled materiaal

De nieuwe Hyundai IONIQ 6 is gebouwd van milieuvriendelijke materialen. Voor het interieur zijn duurzaam leder, gerecyclede PET-flessen en visnetten gebruikt. Ruwe materialen uit suikerriet voor hemelbekleding, tapijt en stoelbekleding, maar ook biologische verf met plantenextracten en met plantaardige extracten bewerkt leder. Een fraaie en herbruikbare oplossing. De toepassing van natuurlijke materialen draagt bij aan de duurzaamheid in het productieproces, waardoor de IONIQ 6 minder afhankelijk is van producten op oliebasis.

IONIQ 6 leasen bij Autolease Twente

Wil je de IONIQ 6 leasen bij Autolease Twente? Dan kun je kiezen uit diverse leasevormen. Particulier, leaserijder, zzp’er of mkb’er: we bieden je altijd een geschikte leasevorm die past bij jouw situatie.

Wil je de Hyundai IONIQ 6 leasen inclusief verzekering, wegenbelasting, onderhoud, bandvervanging, reparaties en vervangend vervoer? We komen graag met je in gesprek. Voor een elektrische Hyundai kun je zelfs de laadpaal in het leasecontract opnemen. Zo kunnen we je helemaal ontzorgen bij Autolease Twente. Jij bepaalt!

Robin Slaghuis
Lease Adviseur
Meer weten over het leasen van de Ioniq 6?

Wil je meer weten over de Ioniq 6? Wil je weten wat voor jouw situatie de beste leasevorm is? Wij komen graag met je in gesprek zodat we een passend voorstel kunnen maken. Vraag daarom vrijblijvend meer informatie aan.

Contact opnemen