Gratis Winterinspectie bij Autolease Twente

Wil je deze winter niet in de kou staan? Zorg dan dat jouw auto gecontroleerd is tijdens de Autolease Twente winterinspectie. Laat jouw auto controleren op wintergevoelige punten om er zeker van te zijn dat je niet stil komt te staan. 

Net zoals bij onze collega’s van Autogroep Twente, doen we de inspectie gratis, maar vragen wij een kleine bijdrage van € 2,50 voor een goed doel. Dit jaar is gekozen voor de vogelbescherming.

Kom naar de winterinspectie

De GRATIS winterinspectie vindt plaats op:

Vrijdag 10 november tussen 9.00 – 17.00 uur
Zaterdag 11 november tussen 09.00 – 13.00 uur.

Een afspraak maken is niet nodig. Wij zorgen tevens voor een heerlijke kop koffie of een warme kom soep.

Autolease Twente
Vosboerweg 16
7556 BS Hengelo

Let op: de winterinspectie is op onze servicelocatie. Zie ook onderstaande kaartje.

Wat controleren we tijdens de winterinspectie?

We controleren onder andere de volgende punten:

✔ Olie en remvloeistof

We checken het oliepeil en het niveau van de remvloeistof. Als alle vloeistoffen op peil zijn, ben je ook in winterse omstandigheden verzekerd van een optimale werking van alle systemen en de motor.

✔ Ruitenwissers en -sproeiers

Goed zicht is belangrijk, zeker in de winterperiode. We controleren of de ruitenwissers en -sproeiers goed werken.

✔ Elektrisch laadcircuit

Controle van de accu en multiriem. Door slijtage tijdig op te merken, kun je een geknapte multiriem en daardoor hoge kosten voorkomen. Een goed werkende accu betekent dat de auto start ongeacht de weersomstandigheden.

✔ Verlichting

Werken alle autolampen en zijn ze goed afgesteld? Het wordt vroeg donker en in winters weer wil je goed zichtbaar zijn.

✔ Airco

Zeker in de winter is het fijn als je autoruiten snel en goed ontwasemen. We checken of je airco nog goed werkt en er geen nare geuren ontstaan.

✔ Koelsysteem

We inspecteren het koelvloeistofniveau en de conditie van de radiateur. Door slijtage of onvoldoende koelend vermogen kan namelijk lekkage ontstaan of kan de motor oververhit raken.

✔ Banden

In de winter zijn wegen vaak gladder door regen of sneeuw. De juiste bandenspanning en voldoende profieldiepte zijn daarom belangrijk. We checken beide voor je.

✔ Voorruit

We checken je voorruit op sterretjes of scheuren. Door temperatuurwisselingen kan een sterretje sneller scheuren.

Gratis inspectie, kleine bijdrage goed doel

De Winterinspectie 2023 is gratis. Wel vragen wij een kleine bijdrage voor het goede doel. Dit jaar hebben we weer een mooi goed doel, namelijk Stichting Vogelbescherming Nederland. We vragen een bijdrage van €2,50, contant te betalen of online via een QR-code bij onze vestigingen.

Voor iedere klant die gebruikt maakt van de gratis winterinspectie ligt er weer een mooi cadeau klaar (OP=OP). Een vogelvoederhuisje met vogelpindakaas, een perfect wintercadeau om tuinvogels tijdens de winterse omstandigheden te ondersteunen.