Direct uit voorraad leverbaar: Kia e-Niro Executiveline

Speciaal voor onze klanten hebben we een beperkte voorraad ingekocht van de elektrische Kia e-Niro Executiveline. Daar waar bij vele anderen de levertijden snel oplopen, is deze bij Autolease Twente direct uit voorraad leverbaar. We bieden deze auto aan in combinatie met alle mogelijke leasevarianten. Van full operational tot private lease. Ook shortlease of verhuur behoren tot de mogelijkheden.

100% elektrisch, 8% bijtelling

De Kia e-Niro is een 100% elektrisch aangedreven auto. De Executiveline uitvoeringen die wij hebben ingekocht zijn allen van 2020. Daarom vallen ze in de 8% bijtellingscategorie. De e-Niro is het elektrische paradepaardje van Kia. De auto rolt uit dezelfde fabriek als de Hyundai Kona EV en wordt daarom wel eens gezien als het zusje van de Kona. Toch zou je daarmee de e-Niro tekort doen.

Kia e-Niro: verrassend ruim

Kia heeft bij de ontwikkeling van de auto een aantal slimme keuzes gemaakt. Zo is het batterijpakket geplaatst onder het inzittenden gedeelte. Daardoor gaat dit nauwelijks ten koste van de bagageruimte. Met 451 liter is de bagageruimte van de e-Niro zeer redelijk in vergelijking met andere auto’s uit dit segment. Ook de hoofd- en beenruimte op de achterbank is boven verwachting. Volwassenen nemen in de e-Niro ook moeiteloos plaats achterin.

Kia e-Niro Executiveline: luxe en comfort voorop

De e-Niro’s die we hebben ingekocht zijn allen de luxe Executiveline uitvoering. Deze uitvoering beschikt onder andere over een 8 inch navigatiesysteem, lederlook bekleding, verwarmde stoelen voor én achter en stuurverwarming. De auto is bovendien voorzien van LED verlichting en tal van slimme technologische en veiligheidsoplossingen.

Voldoende power en betrouwbare actieradius

Met een batterijpakket van 64 kWh is deze auto goed voor 204 pk en 395 Nm koppel. De volledige elektrische Kia is niet geschikt voor het trekken van een caravan maar speciaal voor de caravanliefhebbers kennen we bij Autolease Twente de vakantieauto regeling. De e-Niro kan wel van een trekhaak worden voorzien voor een fietsendrager. De actieradius is volgens de fabrieksopgave 455 km volgens WLTP. Verhalen van onze klanten die reeds in een e-Niro rijden, laten zien dat ook in de praktijk je erg dicht bij de fabrieksopgave komt. Van “range anxiety” hoeft dus geen sprake te zijn.

Probeer de e-Niro zelf

Eerlijk is eerlijk, de e-Niro is een klasse apart binnen het elektrische segment. Toch komt de Kia E-Niro aan alle kanten goed uit de rijtests. De rijprestaties zijn prima. Echter kunnen wij wel van alles roepen over de rijprestaties, maar het beste is gewoon om het zelf te ervaren. Zeker als je nog geen ervaring met elektrisch rijden hebt. Vraag daarom vrijblijvend een proefrit aan en ervaar zelf het comfort en rijgedrag van de Kia e-Niro Executiveline.