Autolease Twente steunt Natuurlijk met Steef

Natuurlijk met Steef

In de zomer van 2019 wandelde ze van Den Helder naar Cadzand. Onderweg raapte ze zwerfvuil op. Op haar reis kreeg ze steeds meer mensen mee. En allemaal hielpen ze met het opruimen van zwerfvuil. Deze zomer ging ze opnieuw op pad. Ditmaal met steun van Autolease Twente.

Een miniverschil maken

Een miniverschil maken. Dat is wat Steef de Ruijter van ‘Natuurlijk met Steef’ wil bereiken. Dat miniverschil maakte ze zelf tijdens haar reis langs de Nederlandse stranden. Steef is ervan overtuigd dat er meer mensen zijn die een miniverschil maken. Daarom bezocht ze een maand lang elke dag anderen die ook een miniverschil maken. Met als voornaamste doel anderen inspireren en aansporen om ook een miniverschil te maken. “Misschien wordt dat samen wel een MEGA verschil!”

Duurzaam op weg met de Hyundai Kona Electric

Autolease Twente maakte voor Steef een miniverschil door haar gedurende haar reis van passend vervoer te voorzien. Geheel passend bij het thema duurzaamheid, was dit een elektrische auto. Succes Signs zorgde geheel belangeloos voor de bestickering van deze Hyundai Kona Electric. In een maand tijd reed Steef in onze auto door heel Nederland.

Maak zelf het verschil met duurzame mobiliteit

De wereldwijde aandacht voor een duurzamer leven op aarde, veranderd ook de wijze waarop we ons verplaatsen. Er komen meer alternatieven zoals de elektrische auto en auto’s op waterstof. Maar denk ook aan een alternatieven zoals deelauto’s. Ook jij kunt een miniverschil maken, net zoals Steef, door bewust te kiezen voor duurzame mobiliteit. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Wij praten je graag bij!

Op de hoogte blijven

Op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.


Terug naar het overzicht

Autolease inclusief: