Vosboerweg 7

Autolease Twente breidt uit: extra bedrijfsruimte aan de Vosboerweg 7

Wij zijn verheugd om de uitbreiding van ons bedrijf aan te kondigen. Wij hebben recent een extra bedrijfsruimte gehuurd aan de Vosboerweg 7 in Hengelo. Deze stap is bedoeld om onze groeiende klantenkring beter te kunnen bedienen en onze dienstverlening verder te optimaliseren.

Groei en uitbreiding

De afgelopen jaren hebben wij een sterke groei doorgemaakt, met een toename in zowel het aantal klanten als het aantal leasecontracten. Om onze klanten beter van dienst te kunnen zijn en aan de groeiende vraag te kunnen blijven voldoen, hebben wij besloten om onze bedrijfsruimte uit te breiden met een locatie aan de Vosboerweg 7 in Hengelo. Deze nieuwe bedrijfsruimte stelt ons in staat om onze klanten nog beter te ondersteunen en onze diensten verder te optimaliseren.

Voordelen van de extra bedrijfsruimte

De extra bedrijfsruimte zal ons helpen om onze logistieke processen te verbeteren en de doorlooptijd voor onze klanten te verkorten. Bovendien biedt het ons de mogelijkheid om onze voorraad aan beschikbare leaseauto’s uit te breiden, zodat we snel kunnen inspelen op de wensen van onze klanten. Met de nieuwe locatie kunnen we bovendien ons team uitbreiden om een nog betere service en ondersteuning te bieden.

Strategische locatie

De locatie aan de Vosboerweg 7 in Hengelo is strategisch gekozen vanwege de uitstekende bereikbaarheid en de nabijheid van belangrijke verkeersaders, zoals de A1 en de A35 en omdat het gevestigd is naast ons huidig pand. Dit zal onze efficiëntie verder vergroten en ervoor zorgen dat we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn.

Trots op onze uitbreiding

Autolease Twente is trots op deze uitbreiding en kijkt uit naar de kansen die deze extra bedrijfsruimte ons biedt. We zijn ervan overtuigd dat het ons in staat zal stellen om onze klanten nog beter te bedienen en onze dienstverlening verder te verbeteren. Wij blijven ons inzetten voor de beste service en het aanbieden van concurrerende leaseoplossingen voor onze klanten.