Shortlease

financial leaseZakelijk leasen voor een korte periode? Dan is shortlease een ideale oplossing. Je hebt dan de voordelen van een volledig leasecontract en de flexibiliteit van het huren van een auto. Zorgeloos tijdelijk vervoer voor zolang jij het nodig hebt. Wij leggen je graag uit hoe het werkt.

Wat is shortlease?

Shortlease is een leasevorm die tussen het huren van een auto en operational lease in zit. Je profiteert van het gunstige tarief van een leasecontract maar hebt de flexibiliteit van een huurcontract. Maandelijks betaal je een vast bedrag en daarin zijn alle kosten voor autobezit inbegrepen. Je betaalt alleen nog de brandstof.

Voor wie is shortlease interessant?

Werk je met tijdelijk personeel of heb je een tijdelijke mobiliteitsbehoefte vanwege die ene klus ver weg? Dan is shortlease mogelijk een interessante optie. Ook wanneer je behoefte hebt aan veel flexibiliteit en weinig risico’s, dan biedt shortlease uitkomst.

Het type auto dat je kiest maakt niets uit. Nieuw of gebruikt. Groot of klein. Voor elk model auto is wel een shortlease overeenkomst mogelijk. Wij bieden altijd een ruime voorraad auto’s waardoor je nog dezelfde dag kunt rijden in een nieuwe auto.

De voordelen op een rij

Over shortlease wordt nogal eens beweerd dat het veel duurder is dan een operational of financial lease oplossing. Dit is zeker niet altijd het geval. Los van de prijs profiteer je bovendien van tal van andere voordelen bij deze leasevorm:

  • Overeenkomst is per maand opzegbaar
  • Auto’s zijn direct inzetbaar
  • All-in prijs (excl. brandstof)
  • Flexibiliteit in contractduur en autokeuze
  • Profiteer van 24/7 service en pechhulp

Autolease Twente, onafhankelijk en flexibel

Wij zijn een onafhankelijke en kleinschalige leasemaatschappij. Wij denken graag in mogelijkheden en zijn daardoor flexibel in de oplossingen die we kunnen bieden. Bij ons kun je terecht voor alle merken autolease. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden en onze prijzen.

Meer weten of advies?

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen contact met je op.

Contact

Shortlease Tarieven

Bij Autolease Twente kies je een specifieke shortlease klasse. In de onderstaande tabel zie je de tarieven per verschillende klasse en op basis van de hoeveelheid kilometers per maand.

Prijspijl januari 2022

Tarieven overige diensten

Bij Autolease Twente kun je in combinatie met shortlease kiezen voor diverse extra’s en aanvullende diensten. Denk bijvoorbeeld aan winterbanden of een trekhaak. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Autolease inclusief: