Hyundai Kona Electric zakelijk leasen

Wil je graag elektrisch rijden en op zoek naar een zakelijke leaseauto met grote actieradius? De Hyundai Kona Electric met 484 kilometer (WLTP) actieradius is dan een goede optie. Kom gemakkelijk van A naar B zonder tussentijds op te laden. Met de batterij aan een snellader ga je van 10% naar 80% in 47 minuten. Zo ben je altijd mobiel voor je zakelijke klanten en kun je zeer voordelig duurzaam rijden.

Hyundai Kona Electric leasen bij Autolease Twente

Als zakelijke rijder biedt het leasen van de Hyundai Kona Electric talloze voordelen. Met een groot elektrisch bereik van maar liefst 484 kilometer is de Kona Electric niet alleen geschikt voor woon-werkverkeer maar ook voor langere ritten. Zakelijke ritten zoals die naar klanten, leveranciers of andere relaties. Bovendien kun je profiteren van een lage bijtelling waardoor deze elektrische leaseauto ook interessant is voor privégebruik. Omdat de Hyundai Kona Electric geen CO2-uitstoot heeft, draag je bovendien bij aan een beter milieu. Kortom, genoeg redenen waarom het leasen van de Hyundai Kona Electric zeer aantrekkelijk is voor zakelijke rijders. Benieuwd of deze elektrische leaseauto geschikt is voor jou? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee en geven een persoonlijk advies op maat.

Robin Slaghuis
Lease Adviseur
Meer weten over de Kona Electric?

Welke zakelijke leasevorm voor jou het beste is, hangt af van jouw specifieke wensen en situatie. Bij Autolease Twente denken we daarom graag met je mee. In een oriënterend gesprek geven we graag advies voor de beste leaseoptie. Kan ik jou hierbij helpen?

Contact opnemen

Ervaar de Hyundai Kona Electric zelf

Ben je geïnteresseerd in het zakelijke leasen van de Hyundai Kona Electric? Je kunt de Kona Electric bekijken in onze showroom of zelf ervaren met een proefrit. Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Zo kunnen we samen met jou een afspraak maken om de Kona Electric in Hengelo te bekijken. Naast onze openingstijden op werkdagen van 8:30 tot 17:30 zijn we op zaterdag en ‘s avonds op afspraak ook voor jou geopend. Wacht dus niet langer en neem contact met ons op via de contactpagina. Je kunt ons ook bereiken door te bellen naar 074 20 20 111 of te mailen naar info@autoleasetwente.nl.

Veelgestelde vragen

Een vraag over het leasen van een Hyundai Kona Electric? Hieronder zijn de antwoorden op veelgestelde vragen weergegeven:

Wat is de leaseprijs van de Hyundai Kona Electric?

Bij Autolease Twente hebben we er bewust voor gekozen om de leaseprijs niet op onze website te tonen. We vinden het aanbieden van een geschikte leasevorm voor jou namelijk belangrijker dan de prijs. Op basis van je gewenste leasevorm, looptijd en leaseauto kunnen we een goede leaseprijs aanbieden. Zo zorgen we ervoor dat wij in al je wensen kunnen voldoen. Niets voor niks hebben we daarom een 4,7 van de 5 beoordeling in Google.

Wat is de levertijd van de Hyundai Kona Electric?

Je kunt bij Autolease Twente snel rijden in een Hyundai Kona Electric. De meeste leaseauto’s hebben we op voorraad. Voor dat je de weg op gaat zorgen we ervoor dat de Kona Electric extra wordt gecontroleerd en goed schoon wordt gemaakt. Zo kun je vertrouwd met een schone leaseauto wegrijden. Een exacte levertijd op de Hyundai leaseauto kunnen we niet geven, wel proberen we zo snel mogelijk je leaseauto rijklaar te maken. Benieuwd wat de levertijd op jouw gewenste auto is? Neem contact met ons op via de contactpagina.

Wat is de bijtelling van de Hyundai Kona Electric?

Met bijtelling kunnen zakelijke leaserijders de auto ook privé gebruiken. De Kona Electric hebben we verkrijgbaar in de volgende bijtellingen:
– 4% bijtelling Hyundai Kona Electric auto’s
– 8% bijtelling Hyundai Kona Electric auto’s
– 12% bijtelling Hyundai Kona Electric auto’s
– 16% bijtelling Hyundai Kona Electric auto’s
Wil je graag meer weten over de bijtelling van de Hyundai auto’s? We helpen je graag met het kiezen van de juiste bijtelling voor je Hyundai leaseauto.

Bekijk alle veelgestelde vragen (FAQ) »

Hulp bij jouw zoektocht?

We denken graag met je mee. Samen met jou kijken we naar de beste Lease optie voor jou specifieke situatie.

Naam(Vereist)

private lease

Bekijk ook eens deze Hyundai auto’s:

Loading …