Financial lease

financial lease

Financial lease is een bekende leasevorm voor de zakelijke rijder. Het is een leasevorm waarbij jij als bestuurder ook daadwerkelijk eigenaar wordt van de auto. Wat houdt deze leasevorm in? Wat zijn de voordelen? We leggen het graag aan je uit.

Wat is financial lease?

Bij financial lease word je zoals gezegd eigenaar van de auto. In maandelijkse leasetermijnen, waarvan we de hoogte in overleg bepalen, los je de auto af. Je rijdt op deze manier snel en eenvoudig een nieuwe zakelijke auto. Omdat je maandelijks aflost, houd je geld over voor andere belangrijke zakelijke investeringen. Financial lease is daarom een goede en veilige manier om een nieuwe auto aan te schaffen.

De voordelen van financial lease

Bij deze leasevorm wordt de auto direct jouw eigendom. Dat brengt diverse voordelen met zich mee. Denk aan het terugvorderen van de BTW of andere fiscale voordelen. In tegenstelling tot operational lease heb je bij financial lease ook geen beperking van het aantal kilometers.

Het is jouw auto dus bepaal je ook zelf wat je ermee doet. Wil jij ‘dikke velgen’ onder jouw auto? Of wil je de auto volledig wrappen? Geen probleem, je kunt de auto inrichten naar jouw wensen.

De voordelen op een rij:

  • Investeren zonder liquiditeitsverlies
  • Direct eigenaar van de auto
  • Fiscale voordelen
  • Recht op terugvordering BTW
  • Boetevrij voortijdig aflossen mogelijk
  • Keuze uit diverse looptijden

Autolease Twente, onafhankelijk en flexibel

Wij zijn een onafhankelijke en kleinschalige leasemaatschappij. Wij denken graag in mogelijkheden en zijn daardoor flexibel in de oplossingen die we kunnen bieden. Bij ons kun je terecht voor alle merken autolease. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden en onze prijzen.

Meer weten of advies?

Onze financial lease specialist bespreekt graag de mogelijkheden en verschillende opties voor jouw situatie.

Luc Kevelham
luc@autoleasetwente.nl
074-2020111

Contactformulier

Of vul onderstaand contactformulier in en Luc neemt contact met je op.

Autolease inclusief: