Trouwauto huren: kies voor de ultieme beleving met een Porsche Boxster

porsche boxster cabrio

Je grote dag komt eraan en je wilt natuurlijk dat alles perfect is. Een belangrijk onderdeel van je trouwdag is de trouwauto.

Waarom zou je niet kiezen voor een stijlvolle, luxe en sportieve auto die jouw dag onvergetelijk maakt? Een Porsche Boxster als trouwauto huren is dé manier om je bruiloft een extra speciaal tintje te geven.

  • Exclusief: geen standaard trouwauto
  • Beleving: rij zelf in deze Porsche
  • Fotogeniek: prachtige accessoire voor jouw trouwfoto’s
  • Stijlvol: kom aan in stijl op jouw eigen feestje
Ontvang meer info

Waarom onze Porsche Boxster als trouwauto?

De Porsche Boxster is een iconische sportwagen die bekend staat om zijn kracht, elegantie en snelheid. Deze auto straalt klasse en stijl uit, wat perfect past bij jouw bijzondere dag. Bovendien is de Porsche Boxster een cabriolet, wat betekent dat je met open dak kunt genieten van het mooie weer en de bewonderende blikken van voorbijgangers. Kortom, een Porsche Boxster als trouwauto huren zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

Voordelen van een Porsche Boxster als trouwauto huren

Er zijn tal van redenen waarom je zou moeten kiezen voor de Porsche Boxster als trouwauto. Hier zijn enkele voordelen:

  • Exclusiviteit: Een Porsche Boxster is niet zomaar een auto; het is een statement. Het huren van deze auto voor je bruiloft laat zien dat je gaat voor het beste van het beste.
  • Beleving: De Porsche Boxster biedt een unieke rijervaring. Het geluid van de motor, het gevoel van de wind door je haren en de snelheid zorgen voor een onvergetelijke rit.
  • Fotogeniek: De Porsche Boxster is een prachtige auto om te zien en zal zeker schitteren op je trouwfoto’s.
  • Comfort: De Porsche Boxster is voorzien van alle gemakken en comfort die je mag verwachten van een luxe sportwagen.

Prijzen en Reserveringen

Onze prijzen variëren afhankelijk van het moment en de duur van de huur. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze tarieven en beschikbaarheid. We raden aan om vroeg te reserveren, vooral tijdens het trouwseizoen, om er zeker van te zijn dat we beschikbaar zijn op jullie datum.

Maak jullie trouwdag nog specialer en huur een luxe trouwauto. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om te reserveren.

Naam(Vereist)

Maak je trouwdag compleet met de Porsche Boxster

Als je op zoek bent naar een unieke en stijlvolle trouwauto, dan is onze Porsche Boxster de perfecte keuze. Maak je bruiloft nog specialer door een trouwauto te huren die past bij de sfeer en uitstraling van jouw grote dag. Een Porsche Boxster als trouwauto huren zorgt voor een onvergetelijke ervaring waar jullie nog lang met plezier aan terug zullen denken. Dus waar wacht je nog op? Kies voor de ultieme beleving en huur een Porsche Boxster voor jouw trouwdag!

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen of wil je graag wat meer weten over het huren van een trouwauto bij Autohuur Twente? Bekijk onze antwoorden op de veelgestelde vragen voor een snel antwoord.

Wat is allemaal inbegrepen bij de huurprijs van een trouwauto?

Als je een (trouw)auto, busje of verhuiswagen huurt bij Autohuur Twente dan zijn de volgende zaken inbegrepen bij de huurprijs:

– Aantal vrije kilometers zoals afgesproken (standaard 100 vrije kilometers per dag)
– Volle brandstoftank
– Standaard verzekering WA+CASCO (eigen risico per gebeurtenis bij – WA+CASCO schades conform afspraak)
– 24/7 pechhulp Nederland + Europa dekking

De volgende zaken zitten niet bij de huurprijs in:

– Brandstof die je verbruikt (auto altijd inleveren met volle tank)
– Schoonmaakkosten (auto inleveren in de staat zoals je hem meekrijgt)
– Geen dekking op schade aan persoonlijke bezittingen en/of lading
– Geen dekking op diefstal van persoonlijke bezittingen en/of lading
– Geen dekking op persoonlijke schade of bedrijfsschade (inkomstenderving) voortkomend uit pech en/of schade
– Verlies van autopapieren en/of sleutels
– Aantoonbaar misbruik, nalatigheid of ondeskundig handelen
– Alle vormen van schades
– Schade veroorzaakt door het gebruik van verkeerde vloeistoffen en/of brandstof
– Verkeersboetes of tol die niet voldaan is. In het geval van een boete verleggen wij deze naar de hoofdhuurder

Is mijn reservering direct definitief?

Nee, het betreft een reserveringsverzoek. Onze medewerkers nemen jouw aanvraag in behandeling en kijken of de gewenste auto in de door jou aangevraagde periode beschikbaar is. Je krijgt altijd een bevestiging van een van onze collega’s. Is er geen auto uit de door jouw gekozen klasse beschikbaar? Dan bekijken we in goed overleg of we een alternatief kunnen bieden.

Wanneer betaal ik de gehuurde trouwauto?

Bij het ophalen van jouw gehuurde trouwauto betaal je vooraf de minimaal te verwachten huurprijs + het gekozen eigen risico. Deze twee dingen vormen samen het borgbedrag. Bij het inleveren van de gehuurde trouwauto maken we de eindafrekening op en krijg je het eventuele verschil weer terug via retourpinnen of een overboeking op jouw rekening.

Mogelijke opties van de huurauto, betaling (borg), de huurauto ophalen, wat te doen bij schade of pech, de huurauto inleveren: lees het allemaal op onze uitgebreide FAQ-pagina. Bomvol vragen én antwoorden op de meest gestelde vragen over het huren van een auto bij Autohuur Twente.

Bekijk alle veelgestelde vragen »

Bekijk ook eens:

Loading …