team Autolease Twente

Transfernieuws

Ons team blijft groeien en uitbreiden. Zo zijn er ook de afgelopen maand weer enkele personele veranderingen te melden.

Robin Slaghuis

Robin Slaghuis is 27 jaar en woont met zijn vrouw en zoontje in Vriezenveen. Nadat Robin ruim 6 jaar in de automotive actief is geweest, maakte hij een uitstapje naar de bouw. De auto’s bleven echter trekken en wij zijn verheugd dat wij mede daardoor Robin aan ons team kunnen voegen.

Zijn interesse in auto’s en motoren is er van kinds af aan geweest en is met de jaren alleen maar meer geworden. Het zal je dan ook niet verwonderen dat hij in z’n vrije tijd graag naar gemotoriseerde racesporten kijkt zoals Moto GP en de Formule 1. Als hij geen races kijkt brengt hij het liefst tijd door met zijn familie en vrienden.

Robin vervult bij Autolease Twente de rol van accountmanager in de buitendienst. Hij zal zich vooral bezig houden met het maken en onderhouden van de zakelijke lease contacten.

Ruben Scheffer

Ruben is 21 jaar en woont in Losser. Van kleins af aan is hij al bezig met auto’s. Dat is hem met de paplepel ingegoten. Hij hielp elke zaterdag zijn vader met het wassen en poetsen van de auto. Hoewel hij vanaf zijn 16e een eerste baantje had bij een autobedrijf, was een carrière in de autobranche niet altijd zijn plan. Ruben volgde een opleiding voor onderwijsassistent. Het werken met kinderen bezorgde hem veel plezier. Toch bleef de autobranche trekken. Dat was de kans voor ons om deze autoliefhebber pur sang aan ons team toe te voegen.

Het zal je niet verbazen dat Ruben een enorme liefhebber is van autosport, voornamelijk Formule 1. Hij geeft zelf ook nog kartlessen bij Den Hartog Racing. Je kunt hem dan ook met regelmaat op een circuit of kartbaan vinden.

Ruben ondersteunt de collega’s van Autohuur Twente met de verhuurvloot en het shortlease wagenpark.

Tina Lesscher

Na ruim 16 jaar werkzaam te zijn geweest op de administratie van Autolease Twente, vervolgt Tina haar werkzame leven in een andere functie binnen Autogroep Twente. Tina heeft de werkzaamheden op de administratie altijd gecombineerd met personeelszaken en facilitaire zaken. Vanwege de groei bij Autolease Twente, zijn deze werkzaamheden niet meer te combineren. Gelukkig blijft Tina voor onze organisatie behouden. Ze zal zich voornamelijk richten op de administratie van Bouwgroep Twente en de facilitaire zaken voor alle Autogroep Twente bedrijven.

Tina Lesscher