Top 5 financial lease Hyundai

financial lease hyundai

Autolease Twente is een leasemaatschappij en dochteronderneming van Autogroep Twente, de grootste Hyundai dealer van Oost-Nederland. Met drie vestigingen in Hengelo, Enschede en Almelo behoren zij tot een van de grootste dealers van het merk Hyundai. Dit betekend niet dat wij bij Autolease Twente gebonden zijn aan Hyundai, sterker nog ons merken palet is breder dan menig leasemaatschappij.

Wist je dat?

‘Werelds grootste autofabriek in Korea staat? En je raadt het natuurlijk al: het betreft een fabriek van Hyundai. Elke 16 seconden spuwt deze fabriek een auto van de band, oftewel 1,6 miljoen Hyundai’s per jaar.

Hyundai en elektrisch rijden

Hyundai heeft de laatste jaren een enorme inhaalslag gemaakt qua verkopen en met name in de zakelijke markt. Elektrisch rijden is hot en zal vanwege plannen van het kabinet om hun CO2-doelen te halen in de nabije toekomst, Hyundai speelt daar naadloos op in. Deze uitermate populaire elektrische auto’s zijn natuurlijk enorm interessant voor de zakelijke rijder in verband met de lage bijtelling.

Wij hebben een aantal succesmodellen van Hyundai voor jou getest en op een rij gezet.

x
x

Top 5 Hyundai Financial Lease

  1. Hyundai Kona EV electric
  2. Hyundai Ioniq electric
  3. Hyundai I30
  4. Hyundai Santa Fe
  5. Hyundai Nexo

Wist je dat?

70-75% van alle auto’s die rondrijden in Nederland (gedeeltelijk) zijn gefinancierd? Daar schrik je van? Helemaal niet nodig, je overweegt immers zelf om een Hyundai te Financial Leasen. Sterker nog, met onze tak Privatelease Twente breiden wij onze activiteiten alleen maar uit.

Liever private lease in plaats van financial lease?

Ook in het kleine segment heeft Hyundai haar marktaandeel enorm uitgebreid. Prijs-kwaliteit van de types in dit segment zijn uitstekend. Dat maakt deze auto’s zeer geschikt in combinatie met een private leasecontract.

Wij hebben er drie voor je getest en op een rij gezet:

Top 3 Hyundai Private Lease

  1. Hyundai i10
  2. Hyundai i20
  3. Hyundai i30 en i30 N-line

Ook in dit segment geldt weer dat Autolease Twente niet gebonden is aan het merk Hyundai. Wij zijn een merkonafhankelijke leasemaatschappij en leveren op klantverzoek. Onze condities en inkoopvoorwaarden voor alle merken zijn zeer scherp.

Op de hoogte blijven

Op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.


Terug naar het overzicht

Autolease inclusief: