Terugblik Familiedag 2019

Familiedag Autolease Twente

Een sfeervolle locatie boordevol historie, prima weer en een fantastische opkomst. Kortom, perfectie ingrediënten voor een geslaagde familiedag.

Het Museum Buurtspoorweg in Haaksbergen was op zondag 26 mei 2019 het decor van alweer de tweede familiedag van Autolease Twente en Autogroep Twente. Tijdens de familiedag konden onze klanten een ritje maken in de nostalgische stoomtrein tussen Haaksbergen en Boekelo. En daar werd veelvuldig gebruik van gemaakt. Maar liefst vier extra treinen werden ingezet voor onze klanten. Behalve de stoomtrein waren er nog tal van andere bezienswaardigheden in en om het museum.

Bekijk deze video voor een sfeerimpressie van onze familiedag

Cheque voor restauratie van de ELNA

Met de restauratie van nostalgische stoomlocomotieven blijft een prachtig stuk geschiedenis bewaard. Het onderhoud en de restauratie van de diverse treinen is echter kostbaar. In samenwerking met alle bedrijven die geholpen hebben bij de familiedag, konden we zondagmiddag een cheque overhandigen ter waarde van €1.500,-. Dit geld zal door het Museum Buurtspoorweg worden gebruikt voor de revisie van een van de meest spraakmakende stoomlocomotieven: de ELNA. We zijn blij dat we op deze manier met onze familiedag ook een bijdrage kunnen leveren aan het behoud van het museum.

Op de hoogte blijven

Op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.


Terug naar het overzicht

Autolease inclusief: