Shortlease ZZP

Flexibiliteit, lage kosten, geen onverwachte kosten, geen gedoe met verkoop en snelle vervanging. Zomaar wat voordelen voor ZZP om te kiezen voor shortlease. Dit maakt het geschikt voor bijvoorbeeld tijdelijke projecten, seizoensgebonden werk of als tijdelijke vervanging van een eigen auto. Niks voor niets kiezen veel zelfstandige zonder personeel voor shortlease.

Onze automerken shortlease

Bij Autolease Twente zijn we merkonafhankelijk. Dat betekent dat we alle automerken shortlease kunnen aanbieden. Zo kunnen we jouw als zakelijk klant de beste auto aanbieden. Benieuwd naar ons aanbod automerken voor zakelijk shortlease? Hieronder hebben we alle automerken voor zakelijke shortlease weergegeven:

Loading …

Wat zijn de voordelen van shortlease voor ZZP’ers?

Shortlease ZZP biedt diverse voordelen voor zelfstandige zonder personeel, waaronder; flexibiliteit. Met shortlease kun je een auto leasen voor een korte periode, bijvoorbeeld enkele maanden tot maximaal 2 jaar. Zo zit je niet vast aan lange contracten en kun je snel schakelen als je situatie verandert. Tevens ben je geen hoog geldbedrag nodig voor shortlease. Bij shortlease betaal je vaak minder dan bij reguliere leasing, omdat je geen hoge aanbetalingen hoeft te doen en je niet vastzit aan lange contracten. Je komt ook niet voor onverwachte kosten te staan. Niks voor niets is shortlease ZZP een veelgebruikte leasevorm voor kleine ondernemers.

Bij shortlease zijn de meeste kosten bij de prijs inbegrepen zoals onderhoud, reparaties, verzekeringen en wegenbelasting. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Als je een auto koopt, moet je deze op een gegeven moment weer verkopen. Bij shortlease hoef je je hier geen zorgen over te maken, want aan het einde van het contract lever je de auto gewoon weer in bij de shortlease aanbieder. Je hebt zo geen gedoe met de verkoop. Als je merkt dat de auto die je least toch niet helemaal aan je wensen voldoet, kun je deze vaak snel vervangen door een andere auto. Zo heb je altijd de juiste auto voor jouw specifieke situatie. Kortom, genoeg voordelen om als ZZP’er te kiezen voor Shortlease.

Robin Slaghuis
Zakelijke Leaseadviseur
Welke zakelijke shortlease auto past het beste bij jou?

Welke shortlease auto voor jou als zakelijk klant het beste is, hangt af van jouw specifieke wensen en situatie. Bij Autolease Twente denken we daarom graag met je mee. In een oriënterend gesprek geven we je graag deskundig advies voor de beste leaseoptie voor jou.

Contact opnemen

Waarom shortlease zakelijk bij Autolease Twente?

Als zzp’er is het interessant om te kiezen voor shortlease bij Autolease Twente om verschillende redenen. Zo biedt Autolease Twente persoonlijke hulp van een vast contactpersoon bij het kiezen van de beste shortlease oplossing voor jouw specifieke situatie. Met transparante en flexibele contracten hoef je niet vast te zitten aan lange contracten en kun je snel schakelen wanneer dat nodig is.

Bovendien beschikt Autolease Twente over een groot wagenpark met diverse merken en modellen, waardoor er altijd een auto is die bij jou past. Dankzij het eerlijke advies van onze deskundige medewerkers kun je erop vertrouwen dat je de juiste keuze maakt. Autolease Twente biedt graag maatwerkoplossingen aan, waardoor we jou als zzp’er altijd een passend aanbod kunnen doen. Door onze snelle levering van leaseauto’s kun je snel de weg op en je richten op je werkzaamheden, zonder je zorgen te maken over de mobiliteit.

Onze shortlease auto’s

Wanneer we nieuwe shortlease auto’s binnen hebben gekregen zetten we deze auto’s zo snel mogelijk online. Benieuwd welke shortlease auto’s we aanbieden? Hieronder hebben we ons diverse aanbod auto’s voor shortlease weergegeven:

Staat jouw auto hier niet tussen? Dan gaan we voor jou op zoek! Vind mijn droomauto

Staat je gewenste shortlease auto hier niet tussen? We helpen je graag met vinden van de juiste auto die past bij je wensen. Met onze expertise en ons grote internationale netwerk gaan we graag voor jouw op zoek.

Meestgestelde vragen

Heb je als zelfstandige zonder personeel een vraag over shortlease ZZP? Hieronder hebben we de meestgestelde vragen over shortlease weergegeven. Zo kunnen we snel antwoord geven op jouw vraag over shortlease.

Wat is shortlease en hoe werkt het?

Shortlease is een flexibele leasevorm waarbij je voor een korte periode (meestal tussen de 1 en 24 maanden) een auto least. Als zzp’er kun je zo’n auto gebruiken voor je zakelijke activiteiten, zonder dat je vastzit aan lange contracten of hoge aanbetalingen. Het werkt net als reguliere leasing, maar dan voor een kortere periode.

Wat zijn de voordelen van shortlease voor zzp’ers?

Shortlease biedt diverse voordelen voor zzp’ers, zoals flexibiliteit, geen langlopende contracten, lage kosten en de mogelijkheid om snel een nieuwe auto te kunnen leasen als de oude niet meer voldoet aan je eisen. Bovendien zijn de tarieven bij shortlease vaak scherp geprijsd, zodat je als zzp’er niet onnodig veel geld kwijt bent aan een auto.

Wat zijn de kosten van shortlease voor zzp’ers?

De kosten van shortlease voor zzp’ers zijn afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij aan het type auto, de duur van het contract en het aantal kilometers dat je verwacht te gaan rijden. Bij Autolease Twente kun je een offerte op maat aanvragen, zodat je precies weet wat de kosten voor jouw situatie zijn.

Kan ik als zzp’er ook shortleasen zonder jaarcijfers of vast contract?

Ja, in veel gevallen kun je als zzp’er ook shortleasen zonder jaarcijfers of vast contract. Sommige shortlease aanbieders stellen wel bepaalde eisen aan bijvoorbeeld je kredietwaardigheid of betaalgeschiedenis, maar in het algemeen zijn de eisen minder streng dan bij reguliere leasing. Informeer bij de shortlease aanbieder van jouw keuze naar de mogelijkheden.

Wat gebeurt er als mijn opdracht stopt of ik minder rijd dan verwacht? Kan ik mijn shortleasecontract dan opzeggen?

In de meeste gevallen kun je als zzp’er je shortleasecontract opzeggen als je opdracht stopt of als je minder rijdt dan je had verwacht. De voorwaarden hiervoor verschillen per shortlease aanbieder, dus informeer hier vooraf goed naar. Houd er wel rekening mee dat er soms kosten verbonden zijn aan het tussentijds opzeggen van je contract.

Bekijk alle shortlease automerken