Shortlease zakelijk

Shortlease is interessant voor zakelijke gebruikers vanwege de flexibiliteit en lage kosten. Met shortlease kan er voor een korte periode een leaseauto worden gehuurd zonder langdurige contracten of hoge aanbetalingen. Dit maakt het geschikt voor bijvoorbeeld tijdelijke projecten, seizoensgebonden werk of als tijdelijke vervanging van een eigen auto.

Onze automerken shortlease

Bij Autolease Twente zijn we merkonafhankelijk. Dat betekent dat we alle automerken shortlease kunnen aanbieden. Zo kunnen we jouw als zakelijk klant de beste auto aanbieden. Benieuwd naar ons aanbod automerken voor zakelijk shortlease? Hieronder hebben we alle automerken voor zakelijke shortlease weergegeven:

Loading …

Waarom shortlease zakelijk bij Autolease Twente?

Er zijn diverse redenen om te kiezen als zakelijke rijder voor shortlease bij Autolease Twente. Met persoonlijke hulp van een vast contactpersoon helpen we graag met het kiezen van de beste shortlease oplossing. Met transparante en flexibele contracten, een groot wagenpark met diverse merken en modellen en eerlijk advies helpen we graag met het keizen van de juiste auto. Bij Autolease Twente bieden we graag maatwerkoplossingen aan en streven we naar een snelle levering van leaseauto’s.

Robin Slaghuis
Zakelijke Leaseadviseur
Welke zakelijke shortlease auto past het beste bij jou?

Welke shortlease auto voor jou als zakelijk klant het beste is, hangt af van jouw specifieke wensen en situatie. Bij Autolease Twente denken we daarom graag met je mee. In een oriënterend gesprek geven we je graag deskundig advies voor de beste leaseoptie voor jou.

Contact opnemen

Onze shortlease auto’s

Wanneer we nieuwe shortlease auto’s binnen hebben gekregen zetten we deze auto’s zo snel mogelijk online. Benieuwd welke shortlease auto’s we aanbieden? Hieronder hebben we ons diverse aanbod auto’s voor shortlease weergegeven:

Staat jouw auto hier niet tussen? Dan gaan we voor jou op zoek! Vind mijn droomauto

Staat je gewenste shortlease auto hier niet tussen? We helpen je graag met vinden van de juiste auto die past bij je wensen. Met onze expertise en ons grote internationale netwerk gaan we graag voor jouw op zoek.

Meestgestelde vragen

Heb je een vraag over shortlease? Hieronder hebben we de meestgestelde vragen over shortlease weergegeven. Zo kunnen we snel antwoord geven op jouw vraag over shortlease.

Wat is shortlease?

Shortlease is een leasevorm waarbij je een auto voor een korte periode (meestal tussen de 1 en 24 maanden) kunt leasen.

Wat zijn de voordelen van shortlease?

Shortlease biedt flexibiliteit en lage kosten, waardoor het geschikt is voor bijvoorbeeld tijdelijke projecten, seizoensgebonden werk of als tijdelijke vervanging van een eigen auto.

Waarom is het zakelijk shortleasen interessant?

Shortlease is interessant voor zakelijke gebruikers vanwege de flexibiliteit en lage kosten. Met shortlease kan er voor een korte periode een leaseauto worden gehuurd zonder langdurige contracten of hoge aanbetalingen. Dit maakt het geschikt voor bijvoorbeeld tijdelijke projecten, seizoensgebonden werk of als tijdelijke vervanging van een eigen auto. Bovendien zijn er bij shortlease meestal minder strenge eisen voor de aanbetaling en het aantal kilometers, en zijn het onderhoud en de reparaties van de leaseauto inbegrepen.

Wat is het verschil tussen shortlease en gewone lease?

Het belangrijkste verschil is de looptijd van het contract. Bij gewone lease heb je meestal een contract voor meerdere jaren, terwijl shortlease voor een korte periode is. Daarnaast zijn er bij shortlease meestal minder strenge eisen voor de aanbetaling en het aantal kilometers.

Wat zijn de kosten van shortlease?

De kosten van shortlease hangen af van de duur van het contract, het aantal kilometers en het type auto dat je kiest. Bij Autolease Twente kun je altijd een offerte op maat aanvragen.

Kan ik mijn shortlease contract verlengen?

Ja, bij Autolease Twente is het mogelijk om je shortlease contract te verlengen. Neem contact op met je contactpersoon voor meer informatie.

Wat gebeurt er als ik meer kilometers rijd dan afgesproken?

Bij Autolease Twente kun je kiezen voor een kilometerbundel die past bij je verwachte aantal kilometers. Als je meer kilometers rijdt dan afgesproken, wordt er een extra bedrag per kilometer in rekening gebracht.

Moet ik zelf zorgen voor onderhoud en reparaties van de leaseauto?

Nee, bij shortlease is het onderhoud en de reparaties van de leaseauto inbegrepen. Bij Autolease Twente kun je altijd terecht bij onze eigen werkplaats of bij een van onze partners voor onderhoud en reparaties.

Kan ik mijn shortlease contract opzeggen?

Ja, bij Autolease Twente is het mogelijk om je shortlease contract op te zeggen. Houd er wel rekening mee dat er kosten verbonden kunnen zijn aan vroegtijdige beëindiging van het contract.

Bekijk alle shortlease automerken