Volvo V90 Shortlease

Wil je voor een korte periode en Volvo V90 gebruiken? Met Volvo V90 shortlease kun je voor een korte periode flexibel leasen. Tijdelijk project, zakelijke reis of voor een overbrugging tijdelijk een auto nodig voor een periode tussen enkele maanden tot een jaar? Met shortlease kun je flexibel leasen zonder langlopende contracten en verplichtingen. Bijkomend voordeel: bij Autolease Twente hebben we de Volvo V90 direct uit voorraad leverbaar, zo kun je snel op pad. Wacht dus niet langer en vraag vandaag nog een gratis vrijblijvend offerte aan.

Staat jouw auto hier niet tussen? Dan gaan we voor jou op zoek! Vind mijn droomauto

Ruime en luxe stationwagen

Een ruime en luxe stationwagen met geavanceerde veiligheidsvoorzieningen en hoogwaardige materialen, de Volvo V90 heeft het allemaal. Zo kun je profiteren van de volgende V90 kenmerken:

  • Ruim interieur en bagageruimte: Door het ruime interieur kun je comfortabel langere afstanden afleggen, perfect voor zakelijke rijders die vele kilometers moeten afleggen. Door de grote bagageruimte, die door het inklappen van de achterbank nog groter wordt, biedt de mogelijkheid grote ladingen mee te nemen. Handig voor accountmanager die productretouren moeten opnemen of promotiemateriaal meebrengen.
  • Comfort en luxe: Wanneer je kiest voor Volvo, kies je natuurlijk voor een comfortabel en luxe interieur. De Volvo V90 is dan ook een aantrekkelijke keuze voor mensen die op zoek zijn naar een luxueuze rijervaring.
  • Veiligheid: Volvo staat natuurlijk bekend om de toonaangevend veiligheidsvoorziening, de V90 is daarop geen uitzondering.

Benieuwd naar de Volvo V90? Laat je verder informeren in onze showroom of ervaar de V90 van Volvo zelf met een proefrit.

Robin Slaghuis
Accountmanager
Meer weten over Volvo V90?

Wil je meer weten over Volvo V90? We vertellen graag waarom V90 van het bekende merk Volvo bij jou past, of juist niet. Omdat we meerdere automerken aanbieden kun je eerlijk en transparant advies van ons verwachten. Schroom dus niet om contact op te nemen, ik vertel je graag meer over Volvo V90.

Contact opnemen

Volvo V90 shortleasen, huren of leasen?

Twijfel je tussen Volvo V90 shortlease, huur of lease? We helpen je graag met het maken van een keuze door de verschillen goed weer te geven:

  • Duur: Shortlease heeft een flexibel contract, vaak vanaf 1 maand tot 12 maanden. Dit in tegenstelling tot andere leasecontracten die meestal voor 2 tot 5 jaar worden getekend. Huur is vooral voor korte periodes zoals een dag, weekend of week.
  • Kosten: Kosten voor shortlease zijn in vergelijking tot lease meestal duurder. Je hebt immers wel de flexibiliteit om na enkele maanden het contract op te zeggen, zo kun je op korter termijn wel veel geld besparen met shortlease. Huren is met enkele dagen tot een week vaak duurder.
  • Beschikbaarheid en service: Wanneer je snel een auto nodig bent is shortlease of huren een goede optie. Leasen hebben vaak een langere levertijd. Voordeel van shortlease ten opzichte van huur is de grote beschikbaarheid van auto’s. Dit is bij huur vaak iets beperkter.

Het kiezen tussen shortlease, lease en huren hangt dus af van individuele behoeften, budget en de gewenste termijn van voertuiggebruik. In een gratis vrijblijvend adviesgesprek gaan we graag met jou in gesprek om de beste leasevorm te vinden. We zijn merkonafhankelijk en kunnen een groot aanbod auto’s direct uit voorraad leveren. Op basis van jouw behoefte en wensen kunnen we daarom altijd de beste leaseoptie bieden. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen via de contactpagina. Wie weet rij je deze week nog weg in je gewenste shortlease auto!

Frans Meijer
Hoofd Shortlease
Geïnteresseerd in Shortlease?

Past Shortlease bij jou? Is Volvo V90 Shortlease de beste optie? In een persoonlijk gesprek bespreek ik graag alle mogelijke leaseopties met jou. Op basis van je wensen en behoefte kunnen we de beste leasevorm én leaseauto kiezen. Zo heb je bij Autolease Twente altijd de beste leaseoptie!

Contact opnemen

Over Autolease Twente

Autolease Twente is een merkonafhankelijke leasemaatschappij. Zo heb je de keuze uit veel betrouwbare automerken en kunnen we flexibel een passende leaseoptie op maat aanbieden. Je bent als klant van Autolease Twente dus niet gebonden aan een specifiek automerk of leasevorm, hierdoor kunnen we altijd eerlijk advies geven. In een persoonlijk gesprek brengen we graag je wensen en behoeften in kaart om zo tot de beste leaseoptie te komen. Met vestigingen in Almelo, Hengelo en Enschede zijn we altijd in de buurt. Zo kun je tijdens de leaseperiode ook gebruik maken van onze service dichtbij huis. Wist je bijvoorbeeld dat we een haal- en brengservice hebben? Perfect bij reparatie of onderhoud. Meer weten waarom je voor Autolease Twente moet kiezen? Of in dit geval voor Volvo V90 shortlease bij Autolease Twente? Onze leaseadviseurs vertellen je graag meer, of lees wat onze klanten zeggen en bekijk de Google recensies.

Contact opnemen

Een vrijblijvende offerte op maat voor Volvo V90 shortlease of een gratis adviesgesprek inplannen over de mogelijkheden van Volvo V90 shortlease? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Direct bellen naar 074 20 20 111 of mailen naar info@autoleasetwente.nl is natuurlijk ook mogelijk. Onze shortlease adviseurs staan voor je klaar.

Naam(Vereist)

Bekijk ook onze andere Shortlease merken

Loading …
Bekijk alle shortlease automerken