Tesla shortlease

Met Tesla Shortlease kun je genieten van geavanceerde technologie, duurzaamheid en uitzonderlijke prestaties. Zonder grote investeringen, met flexibiliteit en gemak van kortlopende contracten. Autolease Twente biedt een ruim aanbod Tesla-modellen voor shortlease tegen aantrekkelijke tarieven aan. Bekijk bijvoorbeeld Tesla Model 3 met het grote elektrische bereik of ga voor de grote SUV Tesla Model Y. Welke Tesla wil jij graag shortleasen?

Waarom kiezen voor Tesla Shortlease?

Er zijn verschillende redenen waarom je zou kunnen kiezen voor een Tesla ten opzichte van andere automerken shortlease. Ten eerste is Tesla een toonaangevend merk op het gebied van elektrische voertuigen, met geavanceerde technologieën en duurzaamheidsoplossingen. Tesla’s hebben een hoge actieradius (elektrisch rijbereik) en zijn uitgerust met oplaadstations die je overal kunt vinden. Zo hoef jij je nooit zorgen te maken over het opladen van de Tesla. Bovendien biedt Tesla uitstekende prestaties en comfort, met een strak en modern design. Bovenal is het gewoon een unieke manier om een Tesla uit te proberen. Je beschikt namelijk altijd over de nieuwste technologieën en kan natuurlijk gebruiken maken van het bekende 14 inch scherm.

Tesla auto shortleasen: snel en eenvoudig

Shortlease is ideaal voor bedrijven die tijdelijk een auto nodig hebben, bijvoorbeeld voor een project of een tijdelijke medewerker. Met shortlease profiteer je van de voordelen van leasen (zoals een vast maandbedrag en geen zorgen over onderhoud en verzekeringen) maar met de flexibiliteit van een kortlopend contract. Zo kun je eenvoudig inspelen op veranderende mobiliteitsbehoeften binnen jouw bedrijf. Wil je een Tesla auto shortleasen? We hebben een verschillende Tesla modellen direct uit voorraad leverbaar. Zo kun je snel wegrijden in een Tesla die perfect bij jouw wensen en behoeften past.

Frans Meijer
Hoofd Shortlease
Geïnteresseerd in Shortlease?

Past Shortlease bij jou? Is Tesla Shortlease de beste optie? In een persoonlijk gesprek bespreek ik graag alle mogelijke leaseopties met jou. Op basis van je wensen en behoefte kunnen we de beste leasevorm én leaseauto kiezen. Zo heb je bij Autolease Twente altijd de beste leaseoptie!

Contact opnemen

Bekijk onze andere shortlease merken:

Loading …