Renault Trafic shortlease

Op zoek naar een bus om zowel personen als goederen mee te vervoeren voor een korte tijd? Uiteraard met alle voordelen die lease te bieden heeft? Met Renault Trafic shortlease kun je deze veelzijdige bus flexibel leasen voor een korte tijd zonder langdurige verplichtingen. Omdat we de Renault Trafic direct uit voorraad leverbaar hebben kun je snel wegrijden in deze veelzijdige shortlease bus. Wacht dus niet langer en neem vandaag nog contact met ons op, we helpen je graag met jouw mobiliteitsbehoefte.

Staat jouw auto hier niet tussen? Dan gaan we voor jou op zoek! Vind mijn droomauto

Veelzijdige bus met veel laadruimte

De Renault Trafic is een middelgrote bestelwagen die bekend staat om zijn veelzijdigheid en ruimte. Je kunt namelijk 6 personen kwijt met veel ruimte. Met 3 personen voor en 3 achterpassagiers is de bus zeer geschikt voor om meerdere personen mee te vervoeren. Perfect wanneer je bijvoorbeeld een klus hebt met meerdere mensen. Daarnaast biedt de bus een royale laadcapaciteit waar grote, lange en zware objecten in kwijt kunnen. Niks voor niets wordt deze bus veel verhuurd tijdens wintersport aangezien het zowel personen als lange ski’s en veel bagage mee kan nemen (zie busje huren). Comfortabel interieur, een krachtige en efficiënte motor, praktische ruimte voor personen en goederen. De Renault Trafic heeft het allemaal!

Robin Slaghuis
Accountmanager
Meer weten over Renault Trafic?

Wil je meer weten over de compacte Renault Trafic? We helpen je graag met deskundig en persoonlijk advies. Kom langs in onze showroom te Hengelo en bekijk de Renault Trafic van dichtbij. Wil je de shortlease auto zelf ervaren? Met een proefrit kun je compacte caddy zelf voelen.

Contact opnemen

Perfecte leaseoplossing voor personen én goederen

Bouwbedrijven die tijdelijk extra voertuigen nodig hebben voor het vervoeren van bouwvakkers, gereedschap en materialen kunnen profiteren van de ruime laadcapaciteit en veelzijdigheid met Renault Trafic Shortlease. Bedrijven in de service- en onderhoudssector, zoals loodgieters, elektriciens en installateurs, kunnen de Trafic Shortlease gebruiken om hun personeel en benodigde apparatuur efficiënt naar verschillende locaties te vervoeren. De Renault Trafic is de perfecte leaseoplossing voor personen en goederen. Met Shortlease kun je zorgeloos leasen voor een korte periode zonder vast te zitten aan langdurige verplichtingen, ideaal toch?

Renault Trafic Shortlease bij Autolease Twente

Is Renault Trafic shortlease de beste leaseoplossing voor jou? Neem vandaag nog contact met ons op via de contactpagina en rij snel weg in de veelzijdige bus van Renault. Twijfel je ergens over of heb je nog vragen? Onze leaseadviseurs helpen je graag met persoonlijk en deskundig advies. We kunnen alle automerken en de meeste leasevormen aanbieden omdat we merkonafhankelijk zijn. Zo krijg je eerlijk advies op maat die voldoet aan je wensen en kunnen we altijd de beste leaseoplossing aanbieden. Kom langs in onze showroom te Hengelo (Overijssel) of bel direct naar 074 – 20 20 111.

Jerko Slots
Leaseadviseur
Geïnteresseerd in Shortlease?

Past Shortlease bij jou? Is Renault Trafic Shortlease de beste optie? In een persoonlijk gesprek bespreek ik graag alle mogelijke leaseopties met jou. Op basis van je wensen en behoefte kunnen we de beste leasevorm én leaseauto kiezen. Zo heb je bij Autolease Twente altijd de beste leaseoptie!

Contact opnemen

Over Autolease Twente

Autolease Twente is een merkonafhankelijke leasemaatschappij. Zo heb je de keuze uit veel betrouwbare automerken en kunnen we flexibel een passende leaseoptie op maat aanbieden. Je bent als klant van Autolease Twente dus niet gebonden aan een specifiek automerk of leasevorm, hierdoor kunnen we altijd eerlijk advies geven. In een persoonlijk gesprek brengen we graag je wensen en behoeften in kaart om zo tot de beste leaseoptie te komen. Met vestigingen in Almelo, Hengelo en Enschede zijn we altijd in de buurt. Zo kun je tijdens de leaseperiode ook gebruik maken van onze service dichtbij huis. Wist je bijvoorbeeld dat we een haal- en brengservice hebben? Perfect bij reparatie of onderhoud. Meer weten waarom je voor Autolease Twente moet kiezen? Of in dit geval voor Renault Trafic shortlease bij Autolease Twente? Onze leaseadviseurs vertellen je graag meer, of lees wat onze klanten zeggen en bekijk de Google recensies.

Contact opnemen

Een vrijblijvende offerte op maat voor Renault Trafic shortlease of een gratis adviesgesprek inplannen over de mogelijkheden van Renault Trafic shortlease? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Direct bellen naar 074 20 20 111 of mailen naar info@autoleasetwente.nl is natuurlijk ook mogelijk. Onze shortlease adviseurs staan voor je klaar.

Naam(Vereist)

Bekijk ook onze andere Shortlease merken

Loading …
Bekijk alle shortlease automerken