Renault Kangoo shortlease

Voor een korte periode een compacte Caddy leasen? Met Renault Kangoo shortlease kun je een compacte bestelwagen voor een korte periode flexibel leasen zonder langdurige verplichtingen. Je kunt snel wegrijden in de Renault Kangoo omdat we deze handige caddy direct uit voorraad kunnen leveren. Geïnteresseerd? Neem vandaag nog contact met ons op via de contactpagina.

Staat jouw auto hier niet tussen? Dan gaan we voor jou op zoek! Vind mijn droomauto

Compacte bestelwagen met grote laadruimte

De Renault Kangoo is een compacte caddy met een ruim interieur en grote laadruimte. Het is daarom perfect te gebruiken voor pakketleveranciers, startende ondernemers die via de webshop pakketten moeten versturen en bouwbedrijven. Je zou kunnen kiezen voor een caddy in plaats van een grote (bestel)bus vanwege zijn wendbaarheid en compacte formaat, waardoor het gemakkelijker is om te manoeuvreren en te parkeren in drukke stedelijke gebieden. Daarnaast biedt de caddy vaak voldoende laadruimte en is het brandstof efficiënter, wat kostenbesparend kan zijn bij dagelijks gebruik. Kortom, de Renault Kangoo is de perfecte compacte bestelwagen met grote laadruimte.

Robin Slaghuis
Accountmanager
Meer weten over Renault Kangoo?

Wil je meer weten over de compacte Renault Kangoo? We helpen je graag met deskundig en persoonlijk advies. Kom langs in onze showroom te Hengelo en bekijk de Renault Kangoo van dichtbij. Wil je de shortlease auto zelf ervaren? Met een proefrit kun je compacte caddy zelf voelen.

Contact opnemen

Goede zakelijke shortlease optie

Koeriers- en bezorgbedrijven die tijdelijk extra voertuigen nodig hebben om aan de piekvraag te voldoen, zoals pakketbezorgers, kunnen profiteren van Kangoo Shortlease vanwege de ruime laadruimte en flexibele contractduur. Startende ondernemers die net hun bedrijf zijn gestart en nog niet zeker zijn van hun toekomstige voertuigbehoeften, kunnen kiezen voor Kangoo Shortlease als een kosteneffectieve en flexibele optie zonder langdurige verplichtingen. In veel gevallen biedt Caddy shortlease de oplossing. Bouw- en renovatiebedrijven met tijdelijke projecten of evenementenorganisatoren die tijdelijke extra vervoerscapaciteit nodig zijn. Met de compacte Renault Kangoo kun je profiteren van veel laadruimte en de gemakkelijke wendbaarheid.

Renault Kangoo Shortlease bij Autolease Twente

Geïnteresseerd in de compacte en wendbare Renault Kangoo caddy? Én behoefte aan de leasevorm shortlease? We helpen je graag je graag met persoonlijk advies om te kiezen voor Renault Kangoo shortlease. Omdat we merkonafhankelijk zijn kunnen we alle automerken in meerdere leasevormen aanbieden. Op basis van je wensen en behoeften geven we dus een eerlijk en transparant advies. Zo kun jij de beste leaseoptie verwachten! Neem contact met ons op via de contactpagina of kom langs in onze showroom in Hengelo (Overijssel). Onze leaseadviseurs staan klaar om je te helpen met het kiezen van de beste leaseoptie.

Frans Meijer
Hoofd Shortlease
Geïnteresseerd in Shortlease?

Past Shortlease bij jou? Is Renault Kangoo Shortlease de beste optie? In een persoonlijk gesprek bespreek ik graag alle mogelijke leaseopties met jou. Op basis van je wensen en behoefte kunnen we de beste leasevorm én leaseauto kiezen. Zo heb je bij Autolease Twente altijd de beste leaseoptie!

Contact opnemen

Over Autolease Twente

Autolease Twente is een merkonafhankelijke leasemaatschappij. Zo heb je de keuze uit veel betrouwbare automerken en kunnen we flexibel een passende leaseoptie op maat aanbieden. Je bent als klant van Autolease Twente dus niet gebonden aan een specifiek automerk of leasevorm, hierdoor kunnen we altijd eerlijk advies geven. In een persoonlijk gesprek brengen we graag je wensen en behoeften in kaart om zo tot de beste leaseoptie te komen. Met vestigingen in Almelo, Hengelo en Enschede zijn we altijd in de buurt. Zo kun je tijdens de leaseperiode ook gebruik maken van onze service dichtbij huis. Wist je bijvoorbeeld dat we een haal- en brengservice hebben? Perfect bij reparatie of onderhoud. Meer weten waarom je voor Autolease Twente moet kiezen? Of in dit geval voor Renault Kangoo shortlease bij Autolease Twente? Onze leaseadviseurs vertellen je graag meer, of lees wat onze klanten zeggen en bekijk de Google recensies.

Contact opnemen

Een vrijblijvende offerte op maat voor Renault Kangoo shortlease of een gratis adviesgesprek inplannen over de mogelijkheden van Renault Kangoo shortlease? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Direct bellen naar 074 20 20 111 of mailen naar info@autoleasetwente.nl is natuurlijk ook mogelijk. Onze shortlease adviseurs staan voor je klaar.

Naam(Vereist)

Bekijk ook onze andere Shortlease merken

Loading …
Bekijk alle shortlease automerken