Nissan NV300 shortlease

Een bus met 6 personen en veel laadruimte tijdelijk leasen? Met Nissan NV300 shortlease kun je zowel goederen als personen vervoeren. Ideaal voor wanneer je een tijdelijk project hebt met meerdere mensen en voldoende laadruimte in de bus nodig bent. Neem vandaag nog contact met ons op via de contactpagina en rij snel weg in de handige (werk)bus.

Ruimte voor 6 personen

Waar je met de Ford Transit Connect bus slechts ruimte hebt voor 3 personen biedt de Nissan NV300 ruimte voor maar liefst 6 personen. De Nissan NV300 is een veelzijdige bedrijfswagen met een ruim interieur en flexibele laadcapaciteit. Met zijn betrouwbare prestaties en handige functies is de NV300 ideaal voor zakelijk gebruik, variërend van goederenvervoer tot het vervoeren van mensen. Wist je bijvoorbeeld dat beide bussen ook een trekhaak hebben? Mensen die kiezen voor Nissan NV300 shortlease zijn vaak ondernemers, ZZP’ers of bedrijven die behoefte hebben aan een flexibele bedrijfswagen. Met de ruime laadcapaciteit en veelzijdigheid van de NV300 kunnen gemakkelijk goederen worden vervoerd of diensten worden geleverd. Uiteraard met de vrijheid van shortlease waarbij je flexibel bent om je aan te passen aan veranderende zakelijke behoeften zonder langdurige verplichtingen.

Robin Slaghuis
Accountmanager
Meer weten over Nissan NV300?

Wil je meer weten over de NV300 bus van Nissan? We helpen je graag met deskundig en persoonlijk advies. Je bent van harte welkom in onze showroom in Hengelo om de bus zelf te ervaren. Eventueel met een proefrit indien gewenst. Wacht dus niet langer en neem vandaag nog contact met ons op.

De perfecte shortlease bus voor velen

Als ondernemer in de bouwsector een tijdelijk project op een andere locatie en behoefte aan een ruime bedrijfswagen om gereedschappen en materialen te vervoeren? Als bezorgdienst snel willen uitbreiden en extra voertuigen nodig om aan de toenemende vraag te voldoen, maar nog niet klaar zijn om langdurige leaseverplichtingen aan te gaan? Nissan NV300 shortlease is dé oplossing. Evenementenplanners die een bus nodig hebben om apparatuur en decoraties te vervoeren naar verschillende evenementlocaties gedurende een bepaalde periode. Of freelancers in de entertainmentindustrie, zoals muzikanten of theatergezelschappen, die een bus nodig hebben om apparatuur en rekwisieten te vervoeren tijdens hun tournee. De Nissan NV300 is de perfecte shortlease oplossing voor velen.

Nissan NV300 Shortlease bij Autolease Twente

We denken graag met je mee om de beste leaseoptie aan te bieden. In een persoonlijk gesprek adviseren we graag de beste leasevorm en leaseauto, afgestemd op jou specifieke situatie. Twijfel je dus of Nissan NV300 jouw mobiliteitsbehoefte inwilligt? Of dat shortlease de beste leaseoptie voor jou is? Bij Autolease Twente helpen we je graag met deskundig en transparant advies. Omdat we merkonafhankelijk zijn kunnen we eerlijk en transparant advies geven over alle automerken. Kom langs in onze showroom te Hengelo (Overijssel) en bekijk de NV300 bus van dichtbij. Onze leaseadviseurs staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Frans Meijer
Hoofd Shortlease
Geïnteresseerd in Shortlease?

Past Shortlease bij jou? Is Nissan NV300 Shortlease de beste optie? In een persoonlijk gesprek bespreek ik graag alle mogelijke leaseopties met jou. Op basis van je wensen en behoefte kunnen we de beste leasevorm én leaseauto kiezen. Zo heb je bij Autolease Twente altijd de beste leaseoptie!

Contact opnemen

Bekijk ook onze andere Shortlease merken

Loading …
Bekijk alle shortlease automerken