Hyundai i10 shortlease

Met Hyundai i10 Shortlease kun je een compacte stadsauto flexibel voor een korte periode leasen. Ideaal toch? Perfect voor wanneer je veel in stedelijk gebied rijdt en tijdelijk een auto nodig bent. Niks voor niets kiezen veel werknemers in de thuiszorg voor Hyundai i10 shortlease als tijdelijke overbrugging. We hebben de compacte i10 direct uit voorraad, neem vandaag dus nog contact op en rij snel weg in een populaire auto.

Compact en betaalbaar

De Hyundai i10 is perfect om in stedelijke gebieden te rijden. Gemakkelijk parkeren op drukke parkeerplaatsen en eenvoudig manoeuvreren in smalle wegen van de binnenstad. Je kunt het met de compacte stadsauto van Hyundai. Ideaal voor kleine gezinnen of individuele bestuurders die op zoek zijn naar een betrouwbare en betaalbare auto. Naast de betrouwbare auto zijn de shortlease prijzen ook nog eens goed betaalbaar en daardoor zeer geschikt om als tijdelijke overbrugging te gebruiken. We hebben diverse i10 uitvoeringen van Hyundai direct uit voorraad leverbaar voor shortlease (ons aanbod Hyundai Shortlease). Ga bijvoorbeeld voor de 1.0 Comfort met automaat of de handgeschakelde i10 in de witte kleur. Jij kiest!

Robin Slaghuis
Accountmanager
Meer weten over Hyundai i10?

Benieuwd of Hyundai i10 iets voor jou is? Of hulp bij het kiezen van de perfecte i10 die voldoet aan al jouw wensen? We helpen je graag met persoonlijk en deskundig advies. Schroom dus niet om contact op te nemen, ik geef je graag meer informatie over de Hyundai i10.

Hyundai i10 Shortlease bij Autolease Twente

Ben je op zoek naar een betrouwbare en betaalbare leaseauto voor een werknemer in de zorg? Wel graag flexibel omdat diegene nog in de proeftijd zit of nog wacht op levering van de leaseauto? Hyundai i10 shortlease is de beste optie! De i10 is betaalbaar en gemakkelijk voor in stedelijke gebieden, shortlease heeft als grote voordeel dat je flexibel kunt leasen zonder langlopende contracten. Daarbij kun je natuurlijk nog steeds profiteren van alle voordelen die lease te bieden heeft. Denk hierbij aan 24/7 pechhulp, onderhoud, wegenbelasting, verzekering en meer. Autolease Twente is een onafhankelijke en kleinschalige leasemaatschappij. We denken dat graag met je mee om de beste leasevorm en leaseauto te kiezen. Uiteraard met een vast contactpersoon en persoonlijk contact.

Frans Meijer
Hoofd Shortlease
Geïnteresseerd in Shortlease?

Past Shortlease bij jou? Is Hyundai i10 Shortlease de beste optie? In een persoonlijk gesprek bespreek ik graag alle mogelijke leaseopties met jou. Op basis van je wensen en behoefte kunnen we de beste leasevorm én leaseauto kiezen. Zo heb je bij Autolease Twente altijd de beste leaseoptie!

Contact opnemen

Bekijk ook onze andere Shortlease merken

Loading …
Bekijk alle shortlease automerken