Shortlease elektrische auto

Op zoek naar een volledig elektrische auto om tijdelijk te gebruiken? Met shortlease elektrische auto kun je flexibel voor een korte periode van een maand tot een jaar een auto gebruiken. Voordelig en duurzaam, zonder langdurige contracten en financiële verplichtingen. Perfect voor de duurzame ondernemer. We hebben een groot aanbod elektrische auto’s voor shortlease direct uit voorraad. Neem contact met ons op via de contactpagina en rij snel weg in een volledig elektrische auto.

Staat jouw auto hier niet tussen? Dan gaan we voor jou op zoek! Vind mijn droomauto

Ons aanbod elektrische shortlease auto’s

We hebben een groot aanbod elektrische auto’s voor shortlease direct uit voorraad leverbaar. Van de compacte Volkswagen e-Up tot een shortlease SUV: Hyundai Kona. De futuristische Hyundai IONIQ 5 of de Genesis GV60, allemaal verkrijgbaar voor shortlease. Perfect voor bedrijven die hun steentje willen bijdragen aan een beter milieu én kosten willen besparen op bijvoorbeeld brandstof. Voor een korte periode van een maand tot een jaar op zoek naar een auto om korte afstanden mee te rijden? Een elektrische shortlease auto is de beste mobiliteitsoplossing. Bekijk ons aanbod elektrische shortlease auto’s online of kom langs in onze showroom in Hengelo. Onze leaseadviseurs helpen je graag met het vinden van de perfecte auto, ook als we de auto niet op voorraad hebben. Binnen ons netwerk gaan we graag op zoek naar de perfecte shortlease auto die voldoet aan je wensen.

Robin Slaghuis
Accountmanager
Meer weten over de elektrische auto’s?

Wil je meer weten over de elektrische auto’s van Autolease Twente? We helpen je graag met deskundig en persoonlijk advies. Kom langs in onze showroom te Hengelo en bekijk de EV (Electric Vehicle) van dichtbij. Wil je de shortlease elektrische auto proberen? Met een proefrit kun je de duurzame auto’s zelf ervaren.

Contact opnemen

Duurzaam én voordelig

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor een elektrische shortlease auto. Allereerst de bijdrage aan een beter milieu omdat de elektrische auto geen schadelijke uitlaatgassen uitstoten. Dit geeft tevens een positief imago binnen én buiten het bedrijf. Daarnaast heeft is het rijden in een elektrische auto ook voordeliger. Profiteer nog van lage bijtellingen wanneer je de auto ook privé wil gebruiken. Je hebt ook geen benzinekosten meer, dit scheelt ook weer in kosten. Moet je veel in steden rijden? Elektrische auto’s kunnen vaak zonder beperkingen toegang krijgen tot stedelijke milieuzones en gebieden met verkeersbeperkingen. Laat je informeren door onze leaseadviseurs over de huidige voordelen van een elektrische shortlease auto, zo is de lage bijtelling nog geldig tot 2025 (op moment van schrijven). Dit verandert echter regelmatig, schroom dus niet om contact met ons op te nemen voor de laatste ontwikkelingen.

Elektrische shortlease auto’s bij Autolease Twente

We hebben bij Autolease Twente elektrische auto’s voor shortlease van diverse automerken. Omdat we merkonafhankelijk zijn kiezen we alleen de beste elektrische auto’s van betrouwbare automerken. Zo heb je altijd een shortlease auto die voldoet aan je wensen. Neem contact met ons op voor een gratis vrijblijvend gesprek met onze leaseadviseurs. Op basis van je wensen en behoeften gaan we graag op zoek naar de perfecte elektrische auto. Al een perfecte elektrische shortlease auto op het oog? Bel direct naar 074 20 20 111, mail naar info@autoleasetwente.nl of kom langs in onze showroom te Hengelo (Overijssel).

Frans Meijer
Hoofd Shortlease
Geïnteresseerd in Shortlease?

Past Shortlease bij jou? Is een elektrische auto de beste optie? In een persoonlijk gesprek bespreek ik graag alle mogelijke leaseopties met jou. Op basis van je wensen en behoefte kunnen we de beste leasevorm kiezen. Zo heb je bij Autolease Twente altijd de beste leaseoptie!

Contact opnemen

Over Autolease Twente

Autolease Twente is een merkonafhankelijke leasemaatschappij. Zo heb je de keuze uit veel betrouwbare automerken en kunnen we flexibel een passende leaseoptie op maat aanbieden. Je bent als klant van Autolease Twente dus niet gebonden aan een specifiek automerk of leasevorm, hierdoor kunnen we altijd eerlijk advies geven. In een persoonlijk gesprek brengen we graag je wensen en behoeften in kaart om zo tot de beste leaseoptie te komen. Met vestigingen in Almelo, Hengelo en Enschede zijn we altijd in de buurt. Zo kun je tijdens de leaseperiode ook gebruik maken van onze service dichtbij huis. Wist je bijvoorbeeld dat we een haal- en brengservice hebben? Perfect bij reparatie of onderhoud. Meer weten waarom je voor Autolease Twente moet kiezen? Of in dit geval voor elektrische shortlease bij Autolease Twente? Onze leaseadviseurs vertellen je graag meer, of lees wat onze klanten zeggen en bekijk de Google recensies.

Contact opnemen

Een vrijblijvende offerte op maat voor elektrische shortlease of een gratis adviesgesprek inplannen over de mogelijkheden van elektrische shortlease? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Direct bellen naar 074 20 20 111 of mailen naar info@autoleasetwente.nl is natuurlijk ook mogelijk. Onze shortlease adviseurs staan voor je klaar.

Naam(Vereist)

Bekijk onze Shortlease merken

Loading …
Bekijk alle shortlease automerken