Shortlease personenbus

Enkele maanden of voor een jaar op zoek naar een personenbus? Je kunt met shortlease een personenbus voor een korte periode flexibel leasen. Zo heb je vervoer voor meerdere personen zonder vast te zitten aan langdurige contracten en financiële verplichtingen. We hebben een divers aanbod shortlease personenbussen direct uit voorraad leverbaar. Neem vandaag nog contact met ons op en rij snel weg in een personenbus die voldoet aan je wensen.

Staat jouw auto hier niet tussen? Dan gaan we voor jou op zoek! Vind mijn droomauto

Altijd de perfecte personenbus

Een 6 personenbus, 8 personen vervoeren of zelfs op zoek naar een bus voor 9 personen? We hebben een divers aanbod personenbussen voor shortlease direct uit voorraad leverbaar. Zo kun je snel wegrijden in de gewenste bus. Volledig elektrisch met de Toyota ProAce, een personenbus met automatische transmissie of toch liever handgeschakeld? We graag samen met jou op zoek naar een personenbus die voldoet aan je wensen. Onze leaseadviseurs brengen graag in een vrijblijvend adviesgesprek alle wensen en behoefte in kaart. Op basis hiervan gaan we op zoek naar een personenbus die aan je verwachting voldoet. Óók als we jouw gewenste bus niet op voorraad hebben gaan we op zoek binnen ons netwerk. Wacht dus niet langer en neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies gesprek. We voorzien je graag in mobiliteit voor een shortlease personenbus.

Robin Slaghuis
Accountmanager
Meer weten over de personenbussen?

Wil je meer weten over de personenbussen van Autolease Twente? We helpen je graag met deskundig en persoonlijk advies. Kom langs in onze showroom te Hengelo en bekijk de bussen van dichtbij. Wil je de shortlease personenbus proberen? Met een proefrit kun je de veelzijdige bussen voor personenvervoer zelf ervaren.

Contact opnemen

Zorgeloos vervoer van personen

Een shortlease personenbus kan uitkomst bieden voor veel verschillende groepen die tijdelijke een mobiliteitsoplossing zoeken. Artiesten voor tijdelijk personenvervoer tijdens tournees en optredens. Reisbedrijven tijdens drukke seizoenen om extra vervoer voor groepen toeristen te bieden. Film- en televisieproducties voor het vervoer van castleden, crewleden en apparatuur naar opnameplaatsen. Sportteams voor tijdelijk vervoer tijdens toernooien en wedstrijden. Genoeg voorbeelden waarbij een shortlease personenbus uitkomst kan bieden. Geen langdurige verplichtingen, maar een flexibel leasecontract. Snel, kostenbesparend en zonder gedoe een personenbus nodig voor een korte periode: shortlease biedt uitkomst.

Shortlease personenbussen bij Autolease Twente

Bij Autolease Twente zijn we merkonafhankelijk. Dat betekent dat we alleen de beste personenbussen van betrouwbare automerken selecteren. 6 personen, 8 personen of zelfs 9 personen vervoeren? Geen probleem. Automaat of handgeschakeld? Volledig elektrisch of hybride? We kunnen bij Autolease Twente altijd een geschikte personenbus voor shortlease aanbieden die voldoet aan je wensen. Bekijk ons shortlease-aanbod online, neem contact met ons op voor een gratis vrijblijvend adviesgesprek of kom langs in onze showroom in Hengelo. Omdat we de meeste personenbussen direct uit voorraad leverbaar hebben kun je snel wegrijden.

Frans Meijer
Hoofd Shortlease
Geïnteresseerd in Shortlease?

Past Shortlease bij jou? Is een personenbus de beste optie? In een persoonlijk gesprek bespreek ik graag alle mogelijke leaseopties met jou. Op basis van je wensen en behoefte kunnen we de beste leasevorm kiezen. Zo heb je bij Autolease Twente altijd de beste leaseoptie!

Contact opnemen

Over Autolease Twente

Autolease Twente is een merkonafhankelijke leasemaatschappij. Zo heb je de keuze uit veel betrouwbare automerken en kunnen we flexibel een passende leaseoptie op maat aanbieden. Je bent als klant van Autolease Twente dus niet gebonden aan een specifiek automerk of leasevorm, hierdoor kunnen we altijd eerlijk advies geven. In een persoonlijk gesprek brengen we graag je wensen en behoeften in kaart om zo tot de beste leaseoptie te komen. Met vestigingen in Almelo, Hengelo en Enschede zijn we altijd in de buurt. Zo kun je tijdens de leaseperiode ook gebruik maken van onze service dichtbij huis. Wist je bijvoorbeeld dat we een haal- en brengservice hebben? Perfect bij reparatie of onderhoud. Meer weten waarom je voor Autolease Twente moet kiezen? Of in dit geval voor shortlease bij Autolease Twente? Onze leaseadviseurs vertellen je graag meer, of lees wat onze klanten zeggen en bekijk de Google recensies.

Contact opnemen

Een vrijblijvende offerte op maat voor shortlease of een gratis adviesgesprek inplannen over de mogelijkheden van shortlease? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Direct bellen naar 074 20 20 111 of mailen naar info@autoleasetwente.nl is natuurlijk ook mogelijk. Onze shortlease adviseurs staan voor je klaar.

Naam(Vereist)

Bekijk onze Shortlease merken

Loading …
Bekijk alle shortlease automerken