Shortlease bus

Voor een maand of jaar een bus leasen? Met bus shortlease kun je flexibel leasen voor een korte periode. Geen langdurige contracten én financiële verplichtingen, met shortlease kun je snel wegrijden zonder gedoe. We hebben een divers aanbod bussen direct uit voorraad leverbaar. Van werkbussen voor goederenvervoer tot personenbussen voor persoonsvervoer. Neem vandaag nog contact met ons op via de contactpagina en rij snel weg in een bus die voldoet aan je wensen.

Staat jouw auto hier niet tussen? Dan gaan we voor jou op zoek! Vind mijn droomauto

Een bus voor elk bedrijf

Duurzaam én voordelig rijden? Met de Toyota ProAce kun je volledig elektrisch rijden. Een 6-, 8- of 9 personenbus om goederen én personen te vervoeren? Met de Renault Trafic kun je gemakkelijk met meerdere collega’s naar een specifieke (bouw)klus. We hebben een specifieke bus voor elk type bedrijf, geschikt voor elke shortlease behoefte. Onze leaseadviseurs vertellen graag meer over aanbod bussen. Wist je bijvoorbeeld dat we ook compacte caddy’s voor shortlease aanbieden? De populaire bedrijfswagen biedt genoeg ruimte voor goederen, gereedschappen en andere ladingen, maar biedt alle voordelen van een auto. Door de compacte vorm kun je namelijk eenvoudig manoeuvreren in krappe straten in stedelijk gebied en gemakkelijk parkeren op drukke parkeerplaatsen. Bij Autolease hebben we een bus voor elk bedrijf.

Robin Slaghuis
Accountmanager
Meer weten over ons aanbod bussen?

Wil je meer weten over de bussen van Autolease Twente? We helpen je graag met deskundig en persoonlijk advies. Kom langs in onze showroom te Hengelo en bekijk de bussen van dichtbij. Wil je de shortlease bus proberen? Met een proefrit kun je de veelzijdige bussen zelf ervaren.

Contact opnemen

Vervoer van goederen én personen

Een shortlease bus is perfect bedrijven die op zoek zijn naar een voertuig waar zowel personen als goederen in vervoert kunnen worden. Bouwbedrijven voor bouwprojecten waarbij tijdelijk extra vervoer nodig is voor materialen én personeel. Evenementenbedrijven die tijdelijk vervoer nodig zijn voor het verplaatsen van apparatuur en personeel naar evenementlocaties. Koeriersdiensten voor pakketbezorging, cateringbedrijven, reparatie- en onderhoudsbedrijven voor gereedschap of een bedrijf in een andere branche. Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor bus shortlease. Het gemak van een veelzijdige bus voor vervoer van goederen en personen met alle voordelen van shortlease.

Shortlease bussen bij Autolease Twente

Volledig elektrisch, 6 personenbus of een 9 personenbus? Bij Autolease Twente hebben we een diverse aanbod shortlease bussen. Omdat we merkonafhankelijk zijn kiezen we de alleen de beste bussen van betrouwbare merken. Met persoonlijk en deskundig advies van onze leaseadviseurs proberen we de beste bus voor shortlease te vinden. Zo shortlease je altijd een bus die voldoet aan je wensen. Neem contact met ons op via de contactpagina zodat we een adviesgesprek kunnen inplannen. Al een bus voor shortlease op het oog? Bel direct naar 074 – 20 20 111 en rij snel weg in een bus die voldoet aan je wensen.

Jerko Slots
Leaseadviseur
Geïnteresseerd in Shortlease?

Past Shortlease bij jou? Is een bus de beste optie? In een persoonlijk gesprek bespreek ik graag alle mogelijke leaseopties met jou. Op basis van je wensen en behoefte kunnen we de beste leasevorm kiezen. Zo heb je bij Autolease Twente altijd de beste leaseoptie!

Contact opnemen

Over Autolease Twente

Autolease Twente is een merkonafhankelijke leasemaatschappij. Zo heb je de keuze uit veel betrouwbare automerken en kunnen we flexibel een passende leaseoptie op maat aanbieden. Je bent als klant van Autolease Twente dus niet gebonden aan een specifiek automerk of leasevorm, hierdoor kunnen we altijd eerlijk advies geven. In een persoonlijk gesprek brengen we graag je wensen en behoeften in kaart om zo tot de beste leaseoptie te komen. Met vestigingen in Almelo, Hengelo en Enschede zijn we altijd in de buurt. Zo kun je tijdens de leaseperiode ook gebruik maken van onze service dichtbij huis. Wist je bijvoorbeeld dat we een haal- en brengservice hebben? Perfect bij reparatie of onderhoud. Meer weten waarom je voor Autolease Twente moet kiezen? Of in dit geval voor shortlease van bussen bij Autolease Twente? Onze leaseadviseurs vertellen je graag meer, of lees wat onze klanten zeggen en bekijk de Google recensies.

Contact opnemen

Een vrijblijvende offerte op maat voor bus shortlease of een gratis adviesgesprek inplannen over de mogelijkheden van shortlease voor bussen? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Direct bellen naar 074 20 20 111 of mailen naar info@autoleasetwente.nl is natuurlijk ook mogelijk. Onze shortlease adviseurs staan voor je klaar.

Naam(Vereist)

Bekijk onze Shortlease merken

Loading …
Bekijk alle shortlease automerken