BMW iX3 shortlease

Voor een aantal maanden op zoek naar een sportieve SUV van BMW met elektrische aandrijving? Kies dan voor BMW iX3 shortlease. Geniet van alle gemakken die bij lease horen, zonder de langdurige verplichtingen en contracten. Door de sportieve uitstraling en het duurzame verbruik perfect om te gebruiken in de zakelijk branche. We kunnen de BMW iX3 direct uit voorraad leveren, wacht dus niet langer en vraag vandaag nog een gratis vrijblijvende offerte aan.

Staat jouw auto hier niet tussen? Dan gaan we voor jou op zoek! Vind mijn droomauto

Groot elektrisch bereik van 461 kilometer

De elektrische BMW iX3 heeft veel unieke eigenschappen. Graag belichten we de elektrische prestaties:

  • Volledige elektrisch bereik van 461 kilometer (WLTP)
  • Binnen 7 minuten snelladen 100 kilometer actieradius bijladen

Met 461 kilometer aan volledig elektrisch bereik kun je met gemak grote afstanden afleggen. Zo bespaar je veel brandstof en draag je bij aan een beter milieu. Wil je de accu opladen? In 7 minuten kun je bij een snellaadstation 100 kilometer extra actieradius krijgen. Hierdoor kom je nooit stil te staan.

Sportief interieur

Wanneer je voor BMW iX3 kiest, krijg je een zeer sportief interieur. Het glazen panoramadak, standaard sportstoelen en de cockpit met het 12,3 inch paneel zorgen voor een strak interieur. We nodigen je dan ook graag uit om het interieur van de iX3 zelf te ervaren. In onze showroom te Hengelo kun je deze elektrische SUV op afspraak bekijken. Leuk extraatje: via de BMW Digital Key kun je de auto met je iPhone vergrendelen, ontgrendelen en zelf starten. Handig wanneer je de autosleutels bent vergeten.

Robin Slaghuis
Accountmanager
Meer weten over BMW iX3?

Wil je meer weten over BMW iX3? We vertellen graag waarom iX3 van het Duitse merk BMW bij jou past, of juist niet. Omdat we meerdere automerken aanbieden kun je eerlijk en transparant advies van ons verwachten. Schroom dus niet om contact op te nemen, ik vertel je graag meer over BMW iX3.

Contact opnemen

iX3: shortleasen of huren?

Twijfel je tussen huren of shortlease? We geven je graag wat voordelen van BMW iX3 shortlease in plaats van huur:

  • Flexibiliteit: Wanneer je kiest voor shortlease ben je flexibeler. Bij leasen ga je een leasecontract van meerdere jaren aan, wanneer je kiest voor shortlease kun je gemakkelijk overgaan naar een andere auto of het leasecontract beëindigen. Wil je dus een korte periode leasen vanaf een maand tot een jaar? Kies voor de flexibiliteit van shortlease.
  • Voordeliger: Autoverhuur wordt per dag(deel) of per (mid)week aangeboden. Wanneer je vanaf een maand tot een jaar wilt leasen wordt vaak gekozen voor shortlease. Bij deze periodes is het voordeliger om te kiezen voor shortlease dan het kiezen voor huur. Wil je langer dan een jaar leasen? Je kunt dan overwegen om voor de traditioneel leasen te kiezen.
  • Service: Service is een belangrijk verschil tussen huren en shortleasen. Zo zit er bij shortlease extra diensten inbegrepen zoals onderhoud en pechhulp. Met shortlease heb je deze extra kosten niet, alles zit in het vaste maandbedrag.

In een gratis vrijblijvend adviesgesprek gaan we graag met jou in gesprek om de beste leasevorm te vinden. We zijn merkonafhankelijk en kunnen een groot aanbod auto’s direct uit voorraad leveren. Op basis van jouw behoefte en wensen kunnen we daarom altijd de beste leaseoptie bieden.

BMW iX3 shortlease aanbod op maat

Bij Autolease Twente denken we graag met je mee om de beste leasevorm te kiezen. We zijn merkonafhankelijk, dit wil zeggen dat we meerdere modellen van verschillende automerken kunnen aanbieden. Zo krijg je altijd eerlijk en transparant advies op maat. Met onze jarenlange ervaring kunnen we dus ook een BMW iX3 Shortlease aanbod op maat aanbieden. Is een andere leasevorm beter of past de BMW iX3 niet in je wensen en behoeften? We hebben een groot aanbod andere auto’s en diverse leasevormen die we graag aanbieden. Uiteraard naadloos op basis van je wensen en behoefte die we gezamenlijk in een persoonlijk gesprek helder krijgen. Neem vandaag nog contact met ons op via de contactpagina en misschien rij je deze week nog weg in jouw gewenste shortlease auto!

Jerko Slots
Leaseadviseur
Geïnteresseerd in Shortlease?

Past Shortlease bij jou? Is BMW iX3 Shortlease de beste optie? In een persoonlijk gesprek bespreek ik graag alle mogelijke leaseopties met jou. Op basis van je wensen en behoefte kunnen we de beste leasevorm én leaseauto kiezen. Zo heb je bij Autolease Twente altijd de beste leaseoptie!

Contact opnemen

Over Autolease Twente

Autolease Twente is een merkonafhankelijke leasemaatschappij. Zo heb je de keuze uit veel betrouwbare automerken en kunnen we flexibel een passende leaseoptie op maat aanbieden. Je bent als klant van Autolease Twente dus niet gebonden aan een specifiek automerk of leasevorm, hierdoor kunnen we altijd eerlijk advies geven. In een persoonlijk gesprek brengen we graag je wensen en behoeften in kaart om zo tot de beste leaseoptie te komen. Met vestigingen in Almelo, Hengelo en Enschede zijn we altijd in de buurt. Zo kun je tijdens de leaseperiode ook gebruik maken van onze service dichtbij huis. Wist je bijvoorbeeld dat we een haal- en brengservice hebben? Perfect bij reparatie of onderhoud. Meer weten waarom je voor Autolease Twente moet kiezen? Of in dit geval voor BMW iX3 shortlease bij Autolease Twente? Onze leaseadviseurs vertellen je graag meer, of lees wat onze klanten zeggen en bekijk de Google recensies.

Contact opnemen

Een vrijblijvende offerte op maat voor BMW iX3 shortlease of een gratis adviesgesprek inplannen over de mogelijkheden van BMW iX3 shortlease? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Direct bellen naar 074 20 20 111 of mailen naar info@autoleasetwente.nl is natuurlijk ook mogelijk. Onze shortlease adviseurs staan voor je klaar.

Naam(Vereist)

Bekijk ook onze andere Shortlease merken

Loading …
Bekijk alle shortlease automerken