BMW i4 shortlease

Voor een korte periode op zoek naar een volledige elektrische BMW? Met BMW i4 shortlease heb je een luxe en sportieve auto, volledig elektrisch. Met een actieradius tot wel 590 kilometer kun je met gemak lange afstanden per dag afleggen. Door het duurzame verbruik en de luxe uitstraling perfect voor zakelijke projecten waarbij uitstraling belangrijk is. Vraag vandaag nog een gratis vrijblijvende offerte aan en rij snel weg in deze exclusieve shortlease auto.

Staat jouw auto hier niet tussen? Dan gaan we voor jou op zoek! Vind mijn droomauto

Groot elektrisch bereik tot wel 590 kilometer

De BMW i4 is zeer geschikt voor lange afstanden. Bepaal zelf de instellingen en zie hoe verrassend ver je met de BMW i4 kunt komen. We hebben de belangrijkste eigenschappen voor je op een rijtje gezet:

  • Grote actieradius tussen 590 – 492 kilometer
  • In 10 minuten tot 164 kilometer rijbereik bijladen via snellaadstation
  • In 5,7 seconden van 0 naar 100 kilometer per uur

De elektrische actieradius van de BMW i4 ligt tussen de 590 en 422 km. De oplaadtijd? Bij een AC laadproces (laadstatus 0-100%) duurt het 8,25 uur. Bij een snellaadstation is de laadtijd van 10-80% slechts 31 minuten. Daarna ben je weer klaar om de weg op te gaan. Dit kan met een acceleratie van 5,7 seconden van 0 naar 100 kilometer zeer snel.

Ervaar het BMW Curved Display

Het interieur is net zo sportief als het design van buiten. De auto heeft een op de bestuurde gerichte cockpit en bevat het zogeheten BMW Curved Display. Het 12,3 inch instrumentenpaneel en het 14,9 inch Touch Control Display vormen samen een modern groot weergavescherm. Ergonomisch rond de bestuurde meegebogen. Daarnaast biedt de sportieve BMW shortlease auto plek voor 5 personen met ruimte voor 3 personen achterin. Dankzij de riante hoofd- en beenruimte biedt dit optimaal comfort voor de achterpassagiers. Zo kunnen er met gemak lange afstanden met 5 personen afgelegd worden.

Robin Slaghuis
Accountmanager
Meer weten over BMW i4?

Wil je meer weten over BMW i4? We vertellen graag waarom I4 van het Duitse merk BMW bij jou past, of juist niet. Omdat we meerdere automerken aanbieden kun je eerlijk en transparant advies van ons verwachten. Schroom dus niet om contact op te nemen, ik vertel je graag meer over BMW i4.

Contact opnemen

Shortlease of huren?

Leasen, huren of shortlease? Twijfel je welke leasevorm het beste bij je past? We geven graag wat voordelen van BMW i4 shortlease in plaats van huur:

  • Flexibiliteit: Wanneer je kiest voor shortlease ben je flexibeler. Bij leasen ga je een leasecontract van meerdere jaren aan, wanneer je kiest voor shortlease kun je gemakkelijk overgaan naar een andere auto of het leasecontract beëindigen. Wil je dus een korte periode leasen vanaf een maand tot een jaar? Kies voor de flexibiliteit van shortlease.
  • Voordeliger: Autoverhuur wordt per dag(deel) of per (mid)week aangeboden. Wanneer je vanaf een maand tot een jaar wilt leasen wordt vaak gekozen voor shortlease. Bij deze periodes is het voordeliger om te kiezen voor shortlease dan het kiezen voor huur. Wil je langer dan een jaar leasen? Je kunt dan overwegen om voor de traditioneel leasen te kiezen.
  • Service: Service is een belangrijk verschil tussen huren en shortleasen. Zo zit er bij shortlease extra diensten inbegrepen zoals onderhoud en pechhulp. Met shortlease heb je deze extra kosten niet, alles zit in het vaste maandbedrag.

In een gratis vrijblijvend adviesgesprek gaan we graag met jou in gesprek om de beste leasevorm te vinden. We zijn merkonafhankelijk en kunnen een groot aanbod auto’s direct uit voorraad leveren. Op basis van jouw behoefte en wensen kunnen we daarom altijd de beste leaseoptie bieden.

BMW i4 shortlease aanbod op maat

Bij Autolease Twente geven we graag altijd een leaseaanbod op maat. Op basis van je wensen en behoeften kunnen we de beste leasevorm en bijpassende auto aanbieden. In een persoonlijk gesprek brengen we graag al je wensen en behoefte in kaart op tot de beste leaseoplossing te komen. We bieden dus graag een BMW i4 shortlease aanbod aan, persoonlijk op maat. Omdat we merkonafhankelijk zijn geven we altijd eerlijk en transparant advies, zo heb je altijd de beste (short)leaseoptie. Weet je het al zeker en wil je snel een BMW i4 shortleasen? We kunnen de meeste leaseauto’s direct uit voorraad leveren. Neem vandaag nog contact met ons op via de contactpagina en rij snel weg in je gewenste shortlease auto (van BMW).

Frans Meijer
Hoofd Shortlease
Geïnteresseerd in Shortlease?

Past Shortlease bij jou? Is BMW i4 Shortlease de beste optie? In een persoonlijk gesprek bespreek ik graag alle mogelijke leaseopties met jou. Op basis van je wensen en behoefte kunnen we de beste leasevorm én leaseauto kiezen. Zo heb je bij Autolease Twente altijd de beste leaseoptie!

Contact opnemen

Over Autolease Twente

Autolease Twente is een merkonafhankelijke leasemaatschappij. Zo heb je de keuze uit veel betrouwbare automerken en kunnen we flexibel een passende leaseoptie op maat aanbieden. Je bent als klant van Autolease Twente dus niet gebonden aan een specifiek automerk of leasevorm, hierdoor kunnen we altijd eerlijk advies geven. In een persoonlijk gesprek brengen we graag je wensen en behoeften in kaart om zo tot de beste leaseoptie te komen. Met vestigingen in Almelo, Hengelo en Enschede zijn we altijd in de buurt. Zo kun je tijdens de leaseperiode ook gebruik maken van onze service dichtbij huis. Wist je bijvoorbeeld dat we een haal- en brengservice hebben? Perfect bij reparatie of onderhoud. Meer weten waarom je voor Autolease Twente moet kiezen? Of in dit geval voor BMW i4 shortlease bij Autolease Twente? Onze leaseadviseurs vertellen je graag meer, of lees wat onze klanten zeggen en bekijk de Google recensies.

Contact opnemen

Een vrijblijvende offerte op maat voor BMW i4 shortlease of een gratis adviesgesprek inplannen over de mogelijkheden van BMW i4 shortlease? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Direct bellen naar 074 20 20 111 of mailen naar info@autoleasetwente.nl is natuurlijk ook mogelijk. Onze shortlease adviseurs staan voor je klaar.

Naam(Vereist)

Bekijk ook onze andere Shortlease merken

Loading …
Bekijk alle shortlease automerken