BMW shortlease

Met BMW shortlease kun je een auto van het populaire Duitse merk voor een korte periode leasen. Slechts een paar maanden of een jaar een auto nodig? Shortlease biedt alle gemakken van lease, maar heeft de flexibiliteit om een andere auto te kiezen of om het contract in een korte periode op te zeggen. Geen langlopende verplichtingen en contracten, gewoon zorgeloos rijden in een nieuwe BMW. Bij Autolease Twente kan het! Vraag vandaag nog een gratis vrijblijvende offerte aan en rij snel weg in jouw gewenste BMW.

Waarom shortlease?

Shortlease of huren? Waarom niet gewoon ‘leasen’? Bij Autolease Twente hebben we verschillende leasevormen waar je uit kunt kiezen. Huren is een geschikte vorm voor wanneer je een korte periode een auto wilt gebruiken. Bijvoorbeeld voor een dagje uit, weekendje weg of een week vakantie. Shortlease is een geschikte vorm van leasen voor een periode vanaf een maand tot aan een jaar. Je hebt namelijk wel alle voordelen van lease maar gaat geen langdurige verplichtingen aan. Zo kun je eenvoudig van auto wisselen of het shortleasecontract beëindigen indien gewenst. Handig voor wanneer je tijdelijke behoefte hebt in een leaseauto. Waarom kiezen voor Je kunt bij Autolease Twente bijvoorbeeld kiezen voor elektrische SUV BMW iX3 of voor de sportieve BMW i4.

Waarom kiezen voor BMW shortlease?

Er zijn verschillende redenen waarom u zou kunnen kiezen voor een BMW ten opzichte van andere automerken shortlease. BMW staat bekend om zijn sportieve prestaties, geavanceerde technologie, stijlvolle design en hoogwaardige afwerking. Het automerk biedt een breed scala aan modellen, van compacte auto’s tot luxe sedans en SUV’s. Bovendien is BMW een van de meest betrouwbare automerken ter wereld en biedt het uitstekende service en ondersteuning waardoor je verzekerd bent van een geweldige rijervaring. Met shortlease hoef jij je geen zorgen te maken over onderhoud en reparaties omdat deze meestal zijn inbegrepen in het contract. Zo kun jij met BMW shortlease zorgeloos rijden.

BMW auto shortleasen: snel en eenvoudig

Shortlease is ideaal voor bedrijven die tijdelijk een auto nodig hebben, bijvoorbeeld voor een project of een nieuwe medewerker. Met shortlease profiteer je van de voordelen van leasen, zoals een vast maandbedrag en geen zorgen over onderhoud en verzekeringen, maar dan met de flexibiliteit van een kortlopend contract. Zo kun je eenvoudig inspelen op veranderende mobiliteitsbehoeften binnen jouw bedrijf. Wil je een BMW auto shortleasen? We hebben een groot aanbod BMW shortlease auto’s direct uit voorraad leverbaar. Zo kun je snel wegrijden in een BMW shortleaseauto die perfect bij jouw wensen en behoeften past.

Frans Meijer
Hoofd shortlease
Is BMW shortlease de beste keuze voor jou?

In een persoonlijk gesprek brengen we graag je persoonlijke wensen en behoefte in kaart. Is shortlease de beste leasevorm? Is BMW het beste automerk? Aan de hand van je wensen en behoeften geven we je graag de beste leaseoptie.

Contact opnemen

Bekijk onze andere shortlease merken:

Loading …