Hyundai IONIQ 5 Private Leasen

Direct in een elektrische auto met nieuwste technologieën rijden zonder het volledige aankoopbedrag te betalen? Kies dan voor de IONIQ 5 van het automerk Hyundai. Verzekering, wegenbelasting en extra kosten zoals autopech of onderhoudsbeurten zijn allemaal inbegrepen in het vaste maandbedrag. Je hoeft de elektrische IONIQ 5 alleen maar op te laden via de laadpaal. Goedkoop en duurzaam rijden in een elektrische auto met de nieuwste technologieën? Overweeg dan Hyundai IONIQ 5 Private Lease.

Ons aanbod Hyundai IONIQ 5 leaseauto’s

Waarom de Hyundai IONIQ 5 private leasen?

Er zijn verschillende redenen waarom het private leasen van de Hyundai IONIQ 5 interessant kan zijn. Allereerst de elektrische aandrijving. De IONIQ 5 is een volledig elektrische auto en biedt een soepele en stille rijervaring zonder schadelijke uitstoot. Dit maakt het een milieuvriendelijke en duurzame keuze voor private lease. Met een actieradius tot wel 507 km (WLTP), een sprint van 0 naar 100 km/u in slechts 5,1 seconden en een topsnelheid van 185 km/u levert de IONIQ 5 indrukwekkende prestaties. Aan een snellader met 350 kW kun je de IONIQ 5 in slechts 18 minuten opladen van 10 naar 80 procent van de batterijcapaciteit. Met ultrasnel laden z’n 100 kilometer in slechts 5 minuten! Zo is het private leasen van de IONIQ 5 niet alleen interessant voor woon-werkverkeer.

Voordelen van Private Lease

Het grote voordeel van private lease is dat je zorgeloos kunt rijden voor een vast maandbedrag. Private leasen biedt namelijk de volgende voordelen:

  • Vaste maandelijkse kosten (inclusief verzekering, wegenbelasting & onderhoud)
  • Geen grote investering nodig bij aanschaf (nieuwe) auto
  • Geen zorgen over onderhoud en reparaties (24/7 Pechhulp in heel Nederland en vervangend vervoer bij onderhoud & reparatie)
  • Geen zorgen en gedoe met inruilwaarde
  • Rijden in een nieuwe auto

Benieuwd of private leasen voor jou interessant is? Breng alle kosten voor je auto in kaart. Denk hierbij aan de verzekering, wegenbelasting, onderhoudsbeurten en pechreparaties. Breng de jaarlijkse kosten terug naar een maandbedrag en krijg inzicht in je maandelijkse kosten. Kun je voor dit bedrag ook zorgeloos rijden in de nieuwe auto zonder je druk te maken over de inruilwaarde?

Lees wat onze klanten zeggen

We delen graag de ervaringen van onze klanten. Door het lezen van deze ervaringen kun je een beter beeld krijgen van de manier waarop wij werken. Zo weet jij ook beter wat je kunt verwachten als je kiest voor private leasen bij Autolease Twente.

Waarom private leasen bij Autolease Twente?

Naast alle voordelen van private lease zetten we bij Autolease Twente graag een extra stap. Zo streven we ernaar om zo snel mogelijk leaseauto’s gereed te maken. Hierdoor kun je snel de weg op. Met een gratis Haal- en Brengservice hoef jij geen vervoer te regelen en brengen we de leaseauto bij je thuis of op het werk. Autopech? Met 24/7 Pechhulp in heel Nederland hoef je niet lang stil te staan. Door het regelen van vervangend vervoer bij onderhoud of reparatie zorgen we ervoor dat je altijd onderweg kunt blijven.

  • 24/7 Pechhulp in heel Nederland
  • Gratis Haal- en Brengservice
  • Vervangend vervoer bij onderhoud of reparatie
  • Direct rijden voor een vast bedrag
Robin Slaghuis
Lease Adviseur
De IONIQ 5 private leasen iets voor jou?

Welke leasevorm voor jou het beste is, hangt af van jouw specifieke wensen en situatie. Bij Autolease Twente denken we daarom graag met je mee. In een oriënterend gesprek geven we je graag deskundig advies voor de beste leaseoptie voor jou.

Contact opnemen

Veelgestelde vragen

Om je snel te kunnen informeren hebben we hieronder antwoord gegeven op veelgestelde vragen:

Wat houdt private lease in?

Private lease is een vorm van autolease waarbij u als particulier een auto least voor een vast bedrag per maand. Het maandbedrag is inclusief alle kosten, zoals verzekering, onderhoud en reparaties.

Wat zijn de voordelen van private lease?

Enkele voordelen van private lease zijn: geen grote investering vooraf, geen onverwachte kosten, geen zorgen over onderhoud en reparaties, en altijd in een nieuwe of jonge auto rijden.

Wat zijn de voordelen van Private Lease bij Autolease Twente?

Afschrijving
24/7 Pechhulp
Wegenbelasting
Allriskverzekering
Vervangend vervoer
Onderhoud en Reparatie

Kan ik mijn huidige auto inruilen bij aanschaf van een leaseauto?

Ja, dat kan zeker. We maken graag een voorstel op maat voor je. Het geld van de ingeruilde auto kun je eventueel gebruiken als aanbetaling op het leasecontract. Is de auto meer waard dan de eventuele aanbetaling? Dan ontvang je het verschil netjes terug op jouw rekening.

Kan ik eerst een proefrit maken voordat ik een beslissing neem?

Ja, dat kan zeker. Heb je een auto gezien waar je interesse in hebt? Laat dan je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor het plannen van een proefrit.

Heb ik verplichtingen voor het onderhoud van mijn leaseauto?

Ja, je moet ervoor zorgen dat de auto wordt onderhouden volgens het serviceboekje. Voor onderhoud, reparatie en vervanging van banden kun je terecht bij een van onze Autogroep Twente dealers.

Kijk op de website van Autogroep Twente voor een overzicht van de vestigingen of maak direct online een afspraak.

Kan ik mijn leaseauto aan het eind van de contractperiode overnemen?

Ja, het voertuig blijft gedurende de contractperiode eigendom van Autolease Twente. Het is echter wel mogelijk om vooraf of gedurende de contractperiode de auto over te nemen. Het is een optie, je bent daarom niet verplicht om de auto daadwerkelijk over te nemen.

Hulp bij jouw zoektocht?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Lease voor jouw specifieke situatie? Vul onderstaand formulier in en ontvang vrijblijvend meer informatie.

Naam(Vereist)

Hyundai Tucson leasen bij Autolease Twente

Bekijk ook eens:

Loading …