Waar wij voor staan

Autolease Twente staat voor “Flexibiliteit en Mobiliteit ten top!”. Wij willen hiermee uitdragen dat bij ons alles mogelijk is. Wij doen alles voor het zo efficiënt en flexibel mogelijk inrichten van jouw mobiliteit.

Eerlijkheid

Eerlijk ondernemen staat hoog in het vaandel bij Autolease Twente. Onder eerlijk ondernemen verstaan we het oprecht zaken doen met jou zodat er een win-win situatie ontstaat bij ons allebei.

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid is ook een streefwaarde van Autolease Twente. Jij moet kunnen vertrouwen op de deskundigheid van ons personeel en de juistheid van de toezeggingen en uitspraken die we doen. Hierdoor kunnen we beide voordeel behalen uit de transactie.

Rechtvaardigheid

Eén van de aspecten waar jij op moet kunnen vertrouwen is dat je rechtvaardig wordt behandeld. Dit betekent niet alleen dat de opbouw van het contact moet bestaan uit een rechtvaardige calculatie, maar ook uit ethisch verantwoorde voorwaarden.

De hiervoor genoemde drie morele waarden verwezenlijken wij aan de hand van onze bedrijfswaarden:

Persoonlijke benadering en korte lijnen

Door een persoonlijke benadering en direct contact met onze klanten voorkomen wij dat één van de hiervoor genoemde waarden niet kan worden nageleefd. Ook zorgt dit ervoor dat er klantgericht gehandeld wordt waarmee we ons onderscheiden van de concurrentie.

Flexibiliteit

Bij Autolease Twente houden we van flexibiliteit. Het geeft ons ruimte voor het waarmaken van onze beloftes. Dit vertaalt zich in het naleven van de afspraken en het mobiel houden van al onze klanten. Ook kan in combinatie met onze persoonlijke benadering snel geschakeld worden waarmee we jou als klant compleet ontzorgen.

Autolease inclusief: