Ioniq 5

MVO & Duurzaamheid

Autorijden is één van de boosdoeners van Global-Warming. Wij zijn ervan overtuigd dat autorijden voor velen vrijheid betekent. Als leasemaatschappij proberen wij in ieder geval om het effect van autorijden op het milieu te verminderen. Zo rijden onze collega’s in elektrische auto’s. Elektrische auto’s zijn milieuvriendelijker dan auto’s met de traditionele verbrandingsmotoren en dragen daardoor bij aan een gezonder klimaat.

Bewust omgaan met afval

Behalve elektrisch rijden zijn we ook bewust bezig met onze afvalstroom. Zo scheidt Autolease Twente haar afval in de volgende groepen: groenafval, papier, plastic, rubber, glas en restafval.

Efficiënt transport

Ook ons transport regelen wij zo efficiënt mogelijk. Naast het zo zuinig mogelijk afleggen van de gereden kilometers proberen we ook onnodige kilometers te beperken.

Voor jou

Autolease Twente is de ideale partner als het gaat om duurzaam ondernemen. Vanwege ons universele karakter kunnen wij alle nieuwste technologieën leveren zodat jouw onderneming zijn duurzame karakter kan uiten via jouw wagenpark. Daarnaast zorgt dit ervoor dat jij voor jouw mobiliteit altijd aan het juiste adres bent.

Onze leaseadviseurs zorgen ervoor dat je volledig en juist geïnformeerd wordt zodat jij je geen zorgen hoeft te maken en jij je bezig kunt houden met de corebusiness van jouw organisatie. Met deze aanpak zijn wij een flexibele en daadkrachtige partner in mobiliteit!