Duurzaam ondernemen

Namens ons

Autorijden is één van de boosdoeners van Global-Warming, dat is bekend. Wij zijn er van overtuigd dat auto rijden voor velen vrijheid betekendt. Als leasemaatschappij proberen wij in ieder geval om het effect wat autorijden heeft op het milieu te verminderen. Dit doen wij zelf door onze collega’s te laten rijden in elektrische auto’s. Elektrische auto’s zijn veel milieuvriendelijker dan auto’s met de traditionele verbrandingsmotoren en dragen daardoor bij aan een gezonder klimaat.
Daarnaast scheidt Autolease Twente haar afval in de volgende groepen: Groenafval, Papier, Plastic, Rubber, Glas en restafval. Naast deze maatregelen regelt Autolease Twente haar transport zo efficiënt mogelijk, zodat niet alleen de gereden kilometers zo zuinig mogelijk worden afgelegd, maar dat het aantal kilometers zo veel mogelijk wordt beperkt.
Voor u
Autolease Twente is de ideale partner als het gaat om duurzaam ondernemen. Vanwege ons universele karakter kunnen wij alle nieuwste technologieën leveren om ervoor te zorgen dat u als onderneming uw duurzame karakter kunt uiten via uw wagenpark. Daarnaast zorgt dit ervoor dat u voor uw mobiliteit altijd aan het juiste adres bent.Daarnaast zullen onze leaseadviseurs ervoor zorgen dat u volledig en juist geïnformeerd wordt zodat u zich geen zorgen hoeft te maken en u zich bezig kunt houden met de corebusiness van uw organisatie. Met deze aanpak zijn wij een flexibele en daadkrachtige partner in mobiliteit!

Autolease inclusief: