Nieuw binnen: Volvo XC40 Recharge en Toyota Yaris

Bij Autolease Twente hebben we altijd een ruime voorraad auto’s die direct beschikbaar zijn voor de lease. Regelmatig voegen we daar nieuwe auto’s aan toe. Populaire modellen voor onze standaard voorraad. Maar ook op specifiek verzoek importeren we regelmatig auto’s.

Onlangs is onze voorraad uitgebreid met wederom een aantal mooie modellen. We laten ze graag aan je zien.

Volvo XC40 Recharge P8 Pure Electric

Volvo XC40 Recharge 2020
Volvo XC40 Recharge P8 Pure

De eerste 100% elektrische auto van Volvo. Met een actieradius van zo’n 325 kilometer doet deze nieuwkomer prima mee in het EV-segment. De XC40 Recharge is een compacte en stijlvolle SUV, zoals je van Volvo verwacht. Uiterlijk gezien wijkt de elektrische XC40 nauwelijks af van de benzine uitvoering. Het grootste verschil zit hem in de dichte grille van de Recharge.

De auto beschikt over een 75 kWh batterijpakket en zowel de voor- als achteras zijn door de elektromotor aangedreven. Mede daardoor kan de Volvo XC40 Recharge maar liefst 1.500 kg trekken. Daarmee is het een van de weinige EV’s die geschikt is voor de caravan. Bij Autolease Twente hebben we een aantal modellen ingekocht en direct op kenteken gezet. Daardoor profiteer je ook in 2021 nog van de lage bijtelling van 8%.

Toyota Yaris Style Hybrid

Toyota Yaris Style Hybrid
Toyoya Yaris Style Hybrid

Toyota geldt al jaren als een van de meest betrouwbare automerken. Zeker waar het aankomt op de hybride techniek hebben ze een naam hoog te houden. Toyota loopt namelijk al jaren voorop met hybride auto’s. Sinds deze zomer is de volledig vernieuwde Toyota Yaris Hybrid op de markt en de eerste recensies zijn lovend. Een compacte, sportieve en zuinige B-segment auto.

De oude Yaris vonden we eigenlijk best een beetje saai. Een typische ‘oude omaatjes’ auto. Dat imago schudt Toyota met het nieuwe design volledig van zich af. De auto is groter, ruimer en oogt veel sportiever. Bij Autolease Twente hebben we een ruime voorraad van de nieuwe Yaris Hybrid.

Je least de Yaris zakelijk of privé al vanaf 375,- per maand. Informeer vrijblijvend naar onze voorwaarden.

Hyundai i30 N-line

Hyundai i30 N-line 2019

Als onderdeel van Autogroep Twente zijn wij natuurlijk al langer bekend met het merk Hyundai. Met de nieuwe i20 die net is verschenen en de nieuwe Tucson die begin 2021 in de showroom wordt verwacht, is het nieuwe gezicht van Hyundai duidelijk zichtbaar. Sinds 2018 kent Hyundai voor de i30 ook de N-line uitvoering. De N-line kent net iets meer power en een veel sportievere look. Wij zijn fan van de N-line uitvoeringen van Hyundai. 

Nieuw in onze showroom is deze dikke i30 N-line uit 2019. Een jong gebruikte auto die staat te wachten op een nieuwe eigenaar. Wil je een sportieve alleskunner tegen een voordelig leasetarief? Kijk dan eens naar deze Hyundai i30 N-line. Shortlease, private lease of operationeel lease in combi met deze auto? Wij maken graag vrijblijvend een voorstel op maat.

Elke denkbare leasevorm

Zowel de Volvo XC40 Recharge als de Toyota Yaris zijn bij ons direct leverbaar in combinatie met een leasecontract. Zakelijk of privé. Shortlease als je maximale flexibiliteit in je leasecontract wenst. Operational lease of financial lease voor een scherp tarief. Liever als particulier een auto leasen of als DGA liever geen bijtelling? Wij helpen je met een passend private lease voorstel. Er is altijd een geschikte leaseoplossing voor jouw situatie.