Maak kennis met de Hyundai Kona EV

Hyundai Kona EV

Op 11 september presenteerden we samen met Autogroep Twente de Hyundai Kona EV. Speciaal voor onze klanten hebben we een ruime voorraad van deze 100% elektrisch aangedreven SUV ingekocht. De eerste reviews en ervaringen zijn veelbelovend. Niet voor niets dat wij zo enthousiast zijn over deze auto.

Ben jij net zo enthousiast over de Hyundai Kona EV als wij? Graag sommen we de pluspunten nog even voor je op:

  • 100% elektrisch
  • Slechts 4% bijtelling
  • Actieradius van 482 KM (volgens nieuwe WLTP-testprocedure)
  • Acceleratie (0-100 KM/U) van 7,6 sec.
  • Fris en modern design
  • Comfortabel en compleet

Kom vrijblijvend proefrijden

We snappen dat elektrisch rijden voor veel van onze klanten nog onbekend terrein is. Niet voor niets blijven we zeggen we dat je het gewoon moet ervaren. Bij Autolease Twente kun je altijd vrijblijvend proefrijden. Twijfel je of de actieradius toereikend is voor een normale werkdag? Geen probleem, neem de Kona EV gewoon een hele dag mee. Wil je hem liever een week proberen? Ook dat behoort bij ons tot de mogelijkheden.

Operational lease prijzen Hyundai Kona EV

Wij bieden de Hyundai Kona EV aan met een operational lease contract voor 48 of 60 maanden. Je rijdt al een Hyundai Kona EV vanaf €689,- per maand met slechts 4% bijtelling.

leaseprijzen Kona EV 60 maanden

leaseprijzen Kona EV 48 maanden

Financial lease prijzen Hyundai Kona EV

Ben je op zoek naar de Hyundai Kona EV met een financial lease oplossing? Ook dat behoort bij Autlolease Twente tot de mogelijkheden. Je rijdt al een Hyundai Kona EV vanaf €499,- per maand bij een looptijd van 60 maanden. Onze medewerkers maken geheel vrijblijvend een voorstel op maat waarbij we in overleg de aanbetaling, looptijd en slottermijn bepalen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

Gegarandeerd elektrisch rijden in 2018

Gezien de enorme populariteit van de Hyundai Kona EV verwachten we dat de levertijden snel oplopen. Wij hebben daar helaas geen invloed op. Wat we wel doen is jouw tijdelijk een passend alternatief bieden. We hebben een ruime voorraad elektrische auto’s, zoals de Hyundai Ioniq, die we in kunnen zetten ter overbrugging. Tegen een scherp tarief rij jij direct elektrisch totdat jouw nieuwe Kona er is. Zo profiteer je nog dit jaar van slechts 4% bijtelling.

Shortlease tarieven Hyundai Ioniq als voorloopauto

shortlease Hyundai Ioniq
Kies je nu voor een Hyundai Kona EV met de Ioniq als voorloopauto, dan profiteer je van €100,- korting per maand op onze shortlease tarieven. Gegarandeerd elektrisch rijden in 2018 voor het allerscherpste tarief in heel Nederland.

Vakantieauto regeling

Speciaal voor caravan bezitters of mensen die graag veel kilometers maken in de vakantie, biedt Autolease Twente de vakantieauto regeling. Tegen een geringe meerprijs op je maandbedrag krijg je drie weken per jaar de beschikking over een C-segment station. De eerste 3.000 kilometers zitten bij deze deal in. Zo kun je toch naar jouw favoriete camping in Zuid-Frankrijk of Italië. En dat zonder invloed op de bijtelling van 4%.

prijzen vakantieauto regeling
De genoemde prijzen zijn inclusief trekhaak en 1.000 vrije kilometers per week.

Meer weten over de Hyundai Kona EV?

Wil je meer weten over zakelijk elektrisch rijden of als eerste rondrijden in de Hyundai KONA EV? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Op de hoogte blijven

Op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.


Terug naar het overzicht

Autolease inclusief: