Occasion Lease

De naam zegt het al, bij occasion lease rij je geen hagelnieuwe auto maar een tweedehands auto. In veel gevallen is dat voordeliger dan het leasen van een nieuwe auto. Wil je een goede auto rijden maar heb je een beperkt budget? Dan is occasion lease een interessante optie. Hoe werkt het en voor wie is het met name interessant? We vertellen je er graag alles over.

Wat is occasion lease?

Occasion lease draait om het leasen van jong gebruikte auto’s. Auto’s waar de kop al af is en daardoor ook al een flink deel van de afschrijving. Dat maakt een occasion vaak voordeliger in de lease dan een nieuwe auto. Bij Autolease Twente kun je een occasion leasen met zowel een financial lease als operational lease oplossing.

Bij occasion lease profiteer je verder van alle voordelen die alle andere leasoplossingen ook bieden. Je betaald een vast bedrag per maand en daarbij zijn alle kosten inbegrepen. Je moet alleen wel zelf tanken. Dus ook met een jong gebruikte auto rij je veilig en zeker.

Luc Kevelham
Accountmanager Lease
Wat is jouw droomauto?

Regelmatig ga ik voor onze klanten op zoek naar die ene droomauto. Graag kom ik met je in gesprek over jouw wensen zodat ik een voorstel op maat kan maken. Niks is ons daarbij te gek!

Contact opnemen

De voordelen van occasion lease

Er zijn vele voordelen bij het leasen van een occasion ten opzichte van een nieuwe auto:

  • Voordelig
  • Direct beschikbaar
  • Profiteren van laag bijtellingspercentage
  • Luxer uitgevoerde auto sneller mogelijk

Wij zoeken de perfecte occasion

Vaak als je een andere auto wilt heb je al specifieke wensen waar deze aan moet voldoen. Bij ons zijn alle wensen bespreekbaar. Hebben we in ons actuele occasion lease aanbod geen auto staan die overeenkomt met jouw wensen? Geen probleem. Samen met jou gaan we op zoek naar een geschikte occasion. Desnoods gaan we daarvoor naar het buitenland en importeren wij jouw leaseauto. Wij zorgen dat jouw droomauto werkelijkheid wordt.

Meer weten of advies?

Meer info op een specifieke vraag over occasion lease? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen contact met je op.

Naam(Vereist)