Volvo XC40 lease

De Volvo XC40 is een compacte SUV van Volvo die zich kenmerkt door zijn hoge instap en stoere uitstraling. Met zijn praktische, comfortabele en veilige ontwerp is deze SUV ideaal voor zowel stads- als snelwegritten. Ondanks zijn compactere formaat ten opzichte van de XC60, biedt de XC40 voldoende ruimte en comfort. Niks voor niets is Volvo XC40 lease daarom zeer populair.

Toonaangevende veiligheidssystemen

Volvo staat bekend om zijn toonaangevende veiligheidssystemen, en de XC40 is daarop geen uitzondering. Deze auto is uitgerust met geavanceerde veiligheidstechnologieën die onder andere automatisch remmen bij dreigende kop-staartbotsingen, waarschuwen voor het verlaten van de rijbaan, en de veiligheidsgordels aanspannen als de auto van de weg raakt. De XC40 is ontworpen om bij te dragen aan het streven van Volvo om het aantal verkeersdoden tot nul te reduceren. Zoals je van Volvo gewend bent, een veilige en betrouwbare auto.

Robin Slaghuis
Accountmanager
Meer weten over Volvo XC40?

Wil je meer weten over de Volvo XC40? We helpen je graag met deskundig en persoonlijk advies. Kom langs in onze showroom te Hengelo en bekijk de XC40 van dichtbij. Wil je de leaseauto proberen? Met een proefrit kun je de Volvo XC40 zelf ervaren.

Ruim en fraai interieur

Binnenin biedt de Volvo XC40 een praktisch en fraai afgewerkt interieur. Handige opbergruimtes en ruime zitplaatsen zijn kenmerkend voor deze auto. Zelfs de vijfde zitplaats biedt comfort, en de laadruimte met vlakke laadvloer is uiterst praktisch. Met neergeklapte achterbank is er voldoende ruimte voor grotere ladingen, zoals fietsen. De Volvo XC40 heeft indrukwekkende buitenmaten met een lengte van 4,42 meter, maar blijft toch wendbaar dankzij geavanceerde technologische oplossingen zoals verbeterde zichtbaarheid via camera’s en waarschuwingssensoren. Zo kun je zelfs in krappe parkeergarages met vertrouwen manoeuvreren.

Ronald van der Spek
Hoofd Lease
Geïnteresseerd in Volvo XC40?

Past Lease bij jou? Is Volvo XC40 de beste optie? In een persoonlijk gesprek bespreek ik graag alle mogelijke leaseopties met jou. Op basis van je wensen en behoefte kunnen we de beste leasevorm én leaseauto kiezen. Zo heb je bij Autolease Twente altijd de beste leaseoptie!

Contact opnemen

Bekijk onze Volvo leasemodellen:

Loading …

Bekijk ook eens deze leasemerken:

Loading …