Volvo V90 lease

Bij Autolease Twente nodigen we je uit om functioneel en stijlvol te rijden met de Volvo V90. De Volvo V90 biedt niet alleen een grote bagageruimte, maar ook de nieuwste technologieën en de authentieke kenmerken waar het Zweedse merk Volvo om bekendstaat. Is Volvo V90 lease de perfecte match voor jouw?

Betrouwbaar en luxe

Deze excentrieke auto is eenvoudig zakelijk te leasen en belichaamt de dynamische rijervaring op de unieke Volvo-manier: betrouwbaar, charmant, en doordrenkt met luxe. De Volvo V90 is een vijfdeurs stationwagon die compact oogt maar je zal verrassen met zijn ruime interieur. Ondanks zijn sportieve karakter biedt de V90 maar liefst 560 kubieke centimeter bagageruimte. Genoeg ruimte voor weekendtassen, boodschappen en zelfs een kinderwagen. Standaard is de Volvo V90 uitgerust met climatronic voor optimaal comfort. Bovendien heb je altijd de mogelijkheid om de auto verder te personaliseren met extra opties zoals lederen bekleding, een geavanceerd navigatiesysteem, of handige parkeerhulp.

Robin Slaghuis
Accountmanager
Meer weten over Volvo V90?

Wil je meer weten over de Volvo V90? We helpen je graag met deskundig en persoonlijk advies. Kom langs in onze showroom te Hengelo en bekijk de V90 van dichtbij. Wil je de leaseauto proberen? Met een proefrit kun je de Volvo V90 zelf ervaren.

Elegant en functioneel

Kies voor de Volvo V90 en ontdek de perfecte combinatie van elegantie, functionaliteit en een betaalbare leaseprijs. Bij Autolease Twente staan we klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het leasen van de Volvo V90 die het beste bij jou en jouw bedrijf past. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar de ultieme zakelijke rijervaring met de Volvo V90.

Luc Kevelham
Accountmanager Lease
Geïnteresseerd in Volvo V90?

Past Lease bij jou? Is Volvo V90 de beste optie? In een persoonlijk gesprek bespreek ik graag alle mogelijke leaseopties met jou. Op basis van je wensen en behoefte kunnen we de beste leasevorm én leaseauto kiezen. Zo heb je bij Autolease Twente altijd de beste leaseoptie!

Contact opnemen

Bekijk onze Volvo leasemodellen:

Loading …

Bekijk ook eens deze leasemerken:

Loading …