Volvo EX90 lease

Volvo EX90, de ultieme elektrische SUV die Scandinavische luxe combineert met indrukwekkende prestaties. Met 7 zitplaatsen en een bereik van meer dan 600 kilometer (WLTP) is de EX90 de perfecte keuze voor zakelijke rijders die ruimte, comfort en stijl waarderen. Geïnteresseerd Volvo EX90 lease? Bekijk hieronder ons aanbod EX90 modellen van Volvo of neem direct contact met onze leaseadviseurs.

Staat jouw auto hier niet tussen? Dan gaan we voor jou op zoek! Vind mijn droomauto

Indrukwekkende elektrische prestaties

De Volvo EX90 biedt niet alleen luxe en ruimte, maar ook indrukwekkende elektrische prestaties. Met een bereik van meer dan 600 kilometer (WLTP) en een snellaadtijd van slechts 30 minuten, kunt u met vertrouwen lange afstanden afleggen en profiteren van een milieuvriendelijke rijervaring. De Volvo EX90 deelt zijn basis met de populaire elektrische Polestar 3, maar onderscheidt zich met een strakker en vierkanter design. Het interieur is echter even indrukwekkend als comfortabel. Met een vermogen van 408 pk in het basismodel en zelfs 517 pk in het performance model, accelereert deze leaseauto van 0 naar 100 km/u in slechts 4,9 seconden. Deze krachtige prestaties maken de Volvo EX90 tot de ideale zakelijke auto voor al uw dagelijkse ritten.

Robin Slaghuis
Accountmanager
Meer weten over Volvo EX90?

Wil je meer weten over de Volvo EX90? We helpen je graag met deskundig en persoonlijk advies. Kom langs in onze showroom te Hengelo en bekijk de EX90 van dichtbij. Wil je de leaseauto proberen? Met een proefrit kun je de Volvo EX90 zelf ervaren.

Contact opnemen

Nieuw tijdperk elektrisch rijden

De Volvo EX90 markeert een nieuw tijdperk voor Volvo, met een geheel nieuw ‘electric only’ platform en geavanceerde besturingssystemen. Deze technologie stelt de auto in staat om actieve veiligheidssystemen aan te sturen via zelflerende software en een breed scala aan sensoren, radars, camera’s en zelfs LiDAR. Op termijn zal de EX90 zelfs autonoom kunnen rijden, wat de toekomst van mobiliteit verder verandert. Een van de meest opvallende kenmerken van de Volvo EX90 is zijn vermogen om bidirectioneel te laden. Dit betekent dat de elektriciteit in de batterij van de auto niet alleen voor het rijden kan worden gebruikt, maar ook om uw huis van stroom te voorzien. U kunt zelfs overtollige energie terug in het elektriciteitsnet injecteren en een vergoeding ontvangen. Dit maakt de EX90 niet alleen een geavanceerde SUV, maar ook een energiebron voor uw huishouden.

Luc Kevelham
Accountmanager Lease
Geïnteresseerd in Volvo EX90?

Past Lease bij jou? Is Volvo EX90 de beste optie? In een persoonlijk gesprek bespreek ik graag alle mogelijke leaseopties met jou. Op basis van je wensen en behoefte kunnen we de beste leasevorm én leaseauto kiezen. Zo heb je bij Autolease Twente altijd de beste leaseoptie!

Contact opnemen

Over Autolease Twente

Autolease Twente is een merkonafhankelijke leasemaatschappij. Zo heb je de keuze uit veel betrouwbare automerken en kunnen we flexibel een passende leaseoptie op maat aanbieden. Je bent als klant van Autolease Twente dus niet gebonden aan een specifiek automerk of leasevorm, hierdoor kunnen we altijd eerlijk advies geven. In een persoonlijk gesprek brengen we graag je wensen en behoeften in kaart om zo tot de beste leaseoptie te komen. Met vestigingen in Almelo, Hengelo en Enschede zijn we altijd in de buurt. Zo kun je tijdens de leaseperiode ook gebruik maken van onze service dichtbij huis. Wist je bijvoorbeeld dat we een haal- en brengservice hebben? Perfect bij reparatie of onderhoud. Meer weten waarom je voor Autolease Twente moet kiezen? Of in dit geval voor Volvo EX90 lease bij Autolease Twente? Onze leaseadviseurs vertellen je graag meer, of lees wat onze klanten zeggen en bekijk de Google recensies.

Contact opnemen

Een vrijblijvende offerte op maat voor Volvo EX90 lease of een gratis adviesgesprek inplannen over de mogelijkheden van Volvo EX90 lease? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Direct bellen naar 074 20 20 111 of mailen naar info@autoleasetwente.nl is natuurlijk ook mogelijk. Onze leaseadviseurs staan voor je klaar.

Naam(Vereist)

Bekijk onze Volvo leasemodellen:

Loading …

Bekijk ook eens deze leasemerken:

Loading …