Skoda Enyag IV lease

Ben je op zoek naar een ruime SUV met elektrische kracht? Ontdek dan Skoda Enyag IV lease, de eerste volledig elektrische SUV van Skoda. Deze moderne SUV is uitgerust met de nieuwste technologieën en biedt alle ruimte en gemak die je nodig hebt.

Ruim en indrukwekkend interieur

Zodra je plaatsneemt in de Skoda Enyaq iV, merk je meteen de overvloed aan ruimte. Deze SUV biedt voldoende plaats voor al je bagage en passagiers, zodat niemand achter hoeft te blijven. Maar de Skoda Enyaq iV biedt meer dan alleen ruimte. Het model is ontworpen om jouw ritten zo gemakkelijk mogelijk te maken. Standaard beschikt elke Enyaq iV over een indrukwekkend 13-inch multimediascherm, ideaal voor het plannen van routes of het afspelen van muziek. Bovendien staat Skoda bekend om zijn royale kofferbakruimte, en ook de Enyaq iV vormt hierop geen uitzondering. Naast de ruime kofferbak vind je slimme opbergvakken in het interieur en een speciale organizer in de kofferbakvloer. Wist je dat de Skoda Enyaq iV geschikt is om tot 1.000 kg gewicht te trekken? Perfect voor avontuurlijke vakanties met de caravan.

Robin Slaghuis
Accountmanager
Meer weten over Skoda Enyag IV?

Wil je meer weten over de Skoda Enyag IV? We helpen je graag met deskundig en persoonlijk advies. Kom langs in onze showroom te Hengelo en bekijk de Enyag IV van dichtbij. Wil je de leaseauto proberen? Met een proefrit kun je de Skoda Enyag IV zelf ervaren.

Tot wel 544 kilometer actieradius

De Skoda Enyaq iV is verkrijgbaar in twee opwindende uitvoeringen: de iV60 en iV80. Deze modellen verschillen voornamelijk in prestaties. De iV80 biedt een indrukwekkend WLTP-actieradius van 544 kilometer*, terwijl de iV60 een actieradius van 403 kilometer* heeft. Welke performance past het beste bij jouw rijstijl en behoeften? Onze leaseadviseurs helpen je graag bij het kiezen van de ideale Skoda Enyaq iV. Kies voor duurzaamheid, ruimte en comfort met een Skoda Enyaq iV lease bij Autolease Twente.

Ronald van der Spek
Hoofd Lease
Geïnteresseerd in Skoda Enyag IV?

Past Lease bij jou? Is Skoda Enyag IV de beste optie? In een persoonlijk gesprek bespreek ik graag alle mogelijke leaseopties met jou. Op basis van je wensen en behoefte kunnen we de beste leasevorm én leaseauto kiezen. Zo heb je bij Autolease Twente altijd de beste leaseoptie!

Contact opnemen

Bekijk onze andere Skoda leasemodellen:

Loading …

Bekijk ook eens deze leasemerken:

Loading …