Skoda Enyag IV lease

Ben je op zoek naar een ruime SUV met elektrische kracht? Ontdek dan Skoda Enyaq IV lease, de eerste volledig elektrische SUV van Skoda. Deze moderne SUV is uitgerust met de nieuwste technologieën en biedt alle ruimte en gemak die je nodig hebt.

Staat jouw auto hier niet tussen? Dan gaan we voor jou op zoek! Vind mijn droomauto

Ruim en indrukwekkend interieur

Zodra je plaatsneemt in de Skoda Enyaq iV, merk je meteen de overvloed aan ruimte. Deze SUV biedt voldoende plaats voor al je bagage en passagiers, zodat niemand achter hoeft te blijven. Maar de Skoda Enyaq iV biedt meer dan alleen ruimte. Het model is ontworpen om jouw ritten zo gemakkelijk mogelijk te maken. Standaard beschikt elke Enyaq iV over een indrukwekkend 13-inch multimediascherm, ideaal voor het plannen van routes of het afspelen van muziek. Bovendien staat Skoda bekend om zijn royale kofferbakruimte, en ook de Enyaq iV vormt hierop geen uitzondering. Naast de ruime kofferbak vind je slimme opbergvakken in het interieur en een speciale organizer in de kofferbakvloer. Wist je dat de Skoda Enyaq iV geschikt is om tot 1.000 kg gewicht te trekken? Perfect voor avontuurlijke vakanties met de caravan.

Robin Slaghuis
Accountmanager
Meer weten over Skoda Enyag IV?

Wil je meer weten over de Skoda Enyag IV? We helpen je graag met deskundig en persoonlijk advies. Kom langs in onze showroom te Hengelo en bekijk de Enyag IV van dichtbij. Wil je de leaseauto proberen? Met een proefrit kun je de Skoda Enyag IV zelf ervaren.

Contact opnemen

Tot wel 544 kilometer actieradius

De Skoda Enyaq iV is verkrijgbaar in twee opwindende uitvoeringen: de iV60 en iV80. Deze modellen verschillen voornamelijk in prestaties. De iV80 biedt een indrukwekkend WLTP-actieradius van 544 kilometer*, terwijl de iV60 een actieradius van 403 kilometer* heeft. Welke performance past het beste bij jouw rijstijl en behoeften? Onze leaseadviseurs helpen je graag bij het kiezen van de ideale Skoda Enyaq iV. Kies voor duurzaamheid, ruimte en comfort met een Skoda Enyaq iV lease bij Autolease Twente.

Luc Kevelham
Accountmanager Lease
Geïnteresseerd in Skoda Enyag IV?

Past Lease bij jou? Is Skoda Enyag IV de beste optie? In een persoonlijk gesprek bespreek ik graag alle mogelijke leaseopties met jou. Op basis van je wensen en behoefte kunnen we de beste leasevorm én leaseauto kiezen. Zo heb je bij Autolease Twente altijd de beste leaseoptie!

Contact opnemen

Over Autolease Twente

Autolease Twente is een merkonafhankelijke leasemaatschappij. Zo heb je de keuze uit veel betrouwbare automerken en kunnen we flexibel een passende leaseoptie op maat aanbieden. Je bent als klant van Autolease Twente dus niet gebonden aan een specifiek automerk of leasevorm, hierdoor kunnen we altijd eerlijk advies geven. In een persoonlijk gesprek brengen we graag je wensen en behoeften in kaart om zo tot de beste leaseoptie te komen. Met vestigingen in Almelo, Hengelo en Enschede zijn we altijd in de buurt. Zo kun je tijdens de leaseperiode ook gebruik maken van onze service dichtbij huis. Wist je bijvoorbeeld dat we een haal- en brengservice hebben? Perfect bij reparatie of onderhoud. Meer weten waarom je voor Autolease Twente moet kiezen? Of in dit geval voor Skoda Enyag IV lease bij Autolease Twente? Onze leaseadviseurs vertellen je graag meer, of lees wat onze klanten zeggen en bekijk de Google recensies.

Contact opnemen

Een vrijblijvende offerte op maat voor Skoda Enyag IV lease of een gratis adviesgesprek inplannen over de mogelijkheden van Skoda Enyag IV lease? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Direct bellen naar 074 20 20 111 of mailen naar info@autoleasetwente.nl is natuurlijk ook mogelijk. Onze leaseadviseurs staan voor je klaar.

Naam(Vereist)

Bekijk onze andere Skoda leasemodellen:

Loading …

Bekijk ook eens deze leasemerken:

Loading …