Renault Zoë lease

Stap binnen in de wereld van elektrisch rijden met Autolease Twente, kies voor Renault Zoë lease. Als jouw betrouwbare leasepartner in Hengelo (Overijssel) bieden we je de kans om in stilte en stijl te genieten van de Renault Zoë. Een populair model van Renault.

Veilig rijden met het Z.E. Voice-systeem

De Renault Zoë, een compacte elektrische hatchback, is al sinds 2013 een symbool van duurzaamheid op de weg. Met een volledig opgeladen accu kun je maar liefst 210 kilometer rijden, en met de groeiende beschikbaarheid van laadpunten is jouw avontuur nooit beperkt. Bovendien houdt het intuïtieve display je altijd op de hoogte van de accustatus, zodat je met vol vertrouwen kunt vertrekken. De Renault Zoë is niet alleen stil, maar ook veilig. Met het Z.E. Voice-systeem wordt geluid toegevoegd om voetgangers te waarschuwen, wat de veiligheid van iedereen op de weg vergroot. We geven om jouw gemoedsrust.

Robin Slaghuis
Accountmanager
Meer weten over Renault Zoë?

Wil je meer weten over de Renault Zoë? We helpen je graag met deskundig en persoonlijk advies. Kom langs in onze showroom te Hengelo en bekijk de Zoë van dichtbij. Wil je de leaseauto proberen? Met een proefrit kun je de Renault Zoë zelf ervaren.

Perfecte EV auto

Met een elektromotor die 88 pk levert, biedt de Renault Zoë sprankelende prestaties. Je bereikt moeiteloos een maximale snelheid van 135 kilometer per uur. De Zoë is een aantrekkelijke optie voor een breed scala aan rijders, of je nu op zoek bent naar een betaalbare elektrische auto of gewoon valt voor zijn charmante ontwerp. De Renault Zoë is verkrijgbaar in drie uitvoeringen: Life, Zen en Intens. Van een solide basis tot een uitgebreide uitrusting, er is altijd een Zoë die aan jouw specifieke behoeften voldoet. Bij Autolease Twente maken we elektrisch rijden eenvoudig en toegankelijk met aantrekkelijke Renault Zoë leaseopties. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe je de toekomst van mobiliteit kunt ervaren.

Ronald van der Spek
Hoofd Lease
Geïnteresseerd in Renault Zoë?

Past Lease bij jou? Is Renault Zoë de beste optie? In een persoonlijk gesprek bespreek ik graag alle mogelijke leaseopties met jou. Op basis van je wensen en behoefte kunnen we de beste leasevorm én leaseauto kiezen. Zo heb je bij Autolease Twente altijd de beste leaseoptie!

Contact opnemen

Bekijk ook eens deze Renault modellen:

Loading …

Bekijk ook eens deze leasemerken:

Loading …