Renault Twingo Z.E. lease

Op zoek naar een volledig elektrische leaseauto van Renault? Kies voor Renault Twingo Z.E. lease waarbij ZE voor Zero Emission (ZE) staat. Met de Twingo ZE geniet je van een stijlvolle en milieuvriendelijke rijervaring. Deze elektrische auto van Renault is daarom perfect voor duurzame stadsritten!

Staat jouw auto hier niet tussen? Dan gaan we voor jou op zoek! Vind mijn droomauto

Comfortabel, zelfs voor lange bestuurders

De Renault Twingo ZE vertoont slechts kleine uiterlijke verschillen ten opzichte van zijn tegenhanger met verbrandingsmotor. De grille heeft blauwe accenten en er is subtiele striping in dezelfde kleur toegevoegd om zijn elektrische karakter te benadrukken. Omdat Renault de Twingo vanaf het begin als een elektrische auto heeft ontworpen, blijft de binnenruimte hetzelfde als bij de versie met verbrandingsmotor. De voorste ruimte is comfortabel, zelfs voor lange bestuurders, dankzij geïntegreerde hoofdsteunen. De achterste ruimte is echter beperkt, net als bij de benzinevariant. Het interieur van de Twingo ZE is voorzien van handige functies, zoals elektrische ramen, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en een infotainmentsysteem met ondersteuning voor Apple CarPlay en Android Auto.

Robin Slaghuis
Accountmanager
Meer weten over Renault Twingo Z.E.?

Wil je meer weten over de Renault Twingo Z.E.? We helpen je graag met deskundig en persoonlijk advies. Kom langs in onze showroom te Hengelo en bekijk de Twingo Z.E. van dichtbij. Wil je de leaseauto proberen? Met een proefrit kun je de Renault Twingo Z.E. zelf ervaren.

Contact opnemen

Uitzonderlijke (elektrische) presentaties

De Twingo ZE wordt aangedreven door een accu met een capaciteit van 22 kWh, waarmee volgens officiële metingen een bereik van 190 km volgens de WLTP-standaard haalbaar is. In de praktijk kan het bereik variëren tussen de 135 en 185 km, afhankelijk van factoren zoals rijstijl en klimaat. De Twingo ZE kan niet snelladen, maar laadt wel snel op bij openbare laadpunten in de stad. Met een laadsnelheid van 22 kW laadt de Twingo ZE sneller dan veel andere auto’s. De kosten voor een volle lading bedragen slechts een fractie van wat benzine zou kosten. Het rijden in de Renault Twingo ZE is een genot. De elektrische motor biedt directe trekkracht en een soepele rijervaring. De auto kan worden aangepast aan de rijstijl door de versnellingshendel in de “B”-modus te zetten, wat zorgt voor regeneratief remmen.

Luc Kevelham
Accountmanager Lease
Geïnteresseerd in Renault Twingo Z.E.?

Past Lease bij jou? Is Renault Twingo Z.E. de beste optie? In een persoonlijk gesprek bespreek ik graag alle mogelijke leaseopties met jou. Op basis van je wensen en behoefte kunnen we de beste leasevorm én leaseauto kiezen. Zo heb je bij Autolease Twente altijd de beste leaseoptie!

Contact opnemen

Over Autolease Twente

Autolease Twente is een merkonafhankelijke leasemaatschappij. Zo heb je de keuze uit veel betrouwbare automerken en kunnen we flexibel een passende leaseoptie op maat aanbieden. Je bent als klant van Autolease Twente dus niet gebonden aan een specifiek automerk of leasevorm, hierdoor kunnen we altijd eerlijk advies geven. In een persoonlijk gesprek brengen we graag je wensen en behoeften in kaart om zo tot de beste leaseoptie te komen. Met vestigingen in Almelo, Hengelo en Enschede zijn we altijd in de buurt. Zo kun je tijdens de leaseperiode ook gebruik maken van onze service dichtbij huis. Wist je bijvoorbeeld dat we een haal- en brengservice hebben? Perfect bij reparatie of onderhoud. Meer weten waarom je voor Autolease Twente moet kiezen? Of in dit geval voor Renault Twingo Z.E. lease bij Autolease Twente? Onze leaseadviseurs vertellen je graag meer, of lees wat onze klanten zeggen en bekijk de Google recensies.

Contact opnemen

Een vrijblijvende offerte op maat voor Renault Twingo Z.E. lease of een gratis adviesgesprek inplannen over de mogelijkheden van Renault Twingo Z.E. lease? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Direct bellen naar 074 20 20 111 of mailen naar info@autoleasetwente.nl is natuurlijk ook mogelijk. Onze leaseadviseurs staan voor je klaar.

Naam(Vereist)

Bekijk ook eens deze Renault modellen:

Loading …

Bekijk ook eens deze leasemerken:

Loading …