Peugeot E-208 lease

Peugeot E-208, de elektrische variant van Peugeot 208, is de nieuwe elektrische auto waar velen naar hebben uitgekeken. Met een bereik van ongeveer 360 kilometer (WLTP) op één volle batterijlading is deze elektrische auto perfect voor dagelijks intensief gebruik. Voor lange afstanden door het hele land of korte ritten in druk stadsverkeer, Peugeot E-208 lease is een populaire keuze.

Staat jouw auto hier niet tussen? Dan gaan we voor jou op zoek! Vind mijn droomauto

In 30 minuten tot wel 80% opladen

De Peugeot E-208 biedt niet alleen indrukwekkend bereik, maar laadt zijn batterijen ook verrassend snel op. Dankzij de 50 kWh-batterij en een vermogen van 136 pk (100 kW) kun je snel accelereren en moeiteloos snelheden van 100 km/u bereiken. Bovendien profiteer je van de voordelen van elektrisch rijden, zoals een geruisloze motor, direct beschikbaar koppel, geen CO2-uitstoot en geen dure brandstofkosten. De Peugeot E-208 kan in slechts 30 minuten tot wel 80% worden opgeladen aan een snellader, waardoor je snel weer op weg kunt.

Robin Slaghuis
Accountmanager
Meer weten over Peugeot E-208?

Wil je meer weten over de Peugeot E-208? We helpen je graag met deskundig en persoonlijk advies. Kom langs in onze showroom te Hengelo en bekijk de E-208 van dichtbij. Wil je de leaseauto proberen? Met een proefrit kun je de elektrische Peugeot zelf ervaren.

Contact opnemen

Krachtig, ruimte en veilig

Stap in de toekomst van connectiviteit met de Peugeot e-208. Koppel je telefoon eenvoudig via bluetooth, Apple CarPlay of MirrorLink aan je auto en blijf tijdens het rijden op de hoogte van alles wat er toe doet. Bovendien geniet je van een 10-inch touchscreen in zowel de luxe als sportuitvoering. De Peugeot i-Cockpit biedt een intuïtieve en informatieve ervaring, waar je alle updates met betrekking tot je auto kunt volgen. De Peugeot e-208 heeft de titel “Auto van het Jaar 2020” verdiend. We zijn dan ook blij om deze uitzonderlijke auto van Peugeot direct uit voorraad aan te kunnen bieden bij Autolease Twente.

Luc Kevelham
Accountmanager Lease
Geïnteresseerd in Peugeot E-208?

Past Lease bij jou? Is Peugeot E-208 de beste optie? In een persoonlijk gesprek bespreek ik graag alle mogelijke leaseopties met jou. Op basis van je wensen en behoefte kunnen we de beste leasevorm én leaseauto kiezen. Zo heb je bij Autolease Twente altijd de beste leaseoptie!

Contact opnemen

Over Autolease Twente

Autolease Twente is een merkonafhankelijke leasemaatschappij. Zo heb je de keuze uit veel betrouwbare automerken en kunnen we flexibel een passende leaseoptie op maat aanbieden. Je bent als klant van Autolease Twente dus niet gebonden aan een specifiek automerk of leasevorm, hierdoor kunnen we altijd eerlijk advies geven. In een persoonlijk gesprek brengen we graag je wensen en behoeften in kaart om zo tot de beste leaseoptie te komen. Met vestigingen in Almelo, Hengelo en Enschede zijn we altijd in de buurt. Zo kun je tijdens de leaseperiode ook gebruik maken van onze service dichtbij huis. Wist je bijvoorbeeld dat we een haal- en brengservice hebben? Perfect bij reparatie of onderhoud. Meer weten waarom je voor Autolease Twente moet kiezen? Of in dit geval voor Peugeot E-208 lease bij Autolease Twente? Onze leaseadviseurs vertellen je graag meer, of lees wat onze klanten zeggen en bekijk de Google recensies.

Contact opnemen

Een vrijblijvende offerte op maat voor Peugeot E-208 lease of een gratis adviesgesprek inplannen over de mogelijkheden van Peugeot E-208 lease? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Direct bellen naar 074 20 20 111 of mailen naar info@autoleasetwente.nl is natuurlijk ook mogelijk. Onze leaseadviseurs staan voor je klaar.

Naam(Vereist)

Bekijk onze andere Peugeot leasemodellen:

Loading …

Bekijk ook eens deze leasemerken:

Loading …